Striped

4/30/2014

striped

Heippa!
Matikan valtakunnallisesta selvitty, vaikkei se kyllä mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. No, pääasia, että se on ohi! Vielä pitäis jaksaa puristaa muutamat kokeet, muun muassa yhteiskuntaoppi tänään ja terveystieto perjantaina. Onneksi on sentään vappu siinä välissä!
Eilen heitin päälle mustat farkut, viime kesänä ostetun topin ja valkoisen bleiserin. Tuo toppi oli itse asiassa alunperin pitkähihainen, mutta hihat kiristi, joten päätin leikata ne pois. On muuten paljon monikäyttöisempi paita näin! Jalassa vielä valkoiset converset, jotka mulla on päällä lähes aina kun pitää hiukankin kävellä. Ne on vaan niin uskomattoman hyvät jalassa! Mua on viime aikoina houkutellut ostaa myös jonkinlaiset lenkkarit, ei siis lenkkipolkua varten vaan ihan kaupunkikäyttöön. Katsotaan jos löytyisi jostain joku kriteerit täyttävä pari...
Mulla ei muuten blogger oikein puhelimessa toimi, joten pystyn vastaamaan kommentteihin ainoastaan koneella. Siksi niihin vastaaminen voi välillä kestää, mutta vastaan kyllä jossain vaiheessa kun kerkeän koneelle.
Hyvää vappuaattoa kaikille & nimipäiväonnittelut myös muille Miioille! :-)

Hello!
This week is absolutely insane, we have tests almost every day so it's not ver surprising I've been super busy and stressed lately. Our national maths test yeasterday didn't really go so well but I'm so relieved it's over. 
Yesterday I wore a striped top, a white blazer and black jeans. And a pair converse shoes, I just love them! They're so comfortable I can walk all day with them. Lately I've been really into colorful sneakers, hmm.... let's see if I can find a pair that fills all my hopes ;) The top was originally a long sleeved shirt, but it was too tight on the arms so I cut the sleeves off. I actually like it more like this! 
One other thing: my blogger app isn't working on my phone so I can't reply to your comments with my phone, only from my laptop. So don't worry if it takes a little time, I will reply anyway!


striped 2

striped 3

striped4

                                      Top H&M / Jeans Vero Moda / Blazer Vero Moda / Shoes Converse

striped5

striped6

4 comments:

 1. Oot kyllä tosi kaunis ja ihana blogi sulla!!:-)
  http://linssin-takana.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia kovasti :)

   Delete
 2. Ihan näin btw, helatorstai on vasta vikalla kouluviikolla, nyt on vappu :-D
  Mut toi bleiseri, niin ihana<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hups... :D kevätväsymys selvästi painaa!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground