Wednesday shots

4/23/2014

ymm

Heips!

Tulin heittämään muutaman kuvan tältä päivältä. Mukana myös pari otosta päivän asusta. Mnein tänään klassisella farkut, tennarit ja valkoinen kauluspaita-yhdistelmällä. Se nyt vaan ei petä koskaan! Oon myös lähiaikoina viehättynyt pieniin ja siroihin koruihin kaikkien statement-suuruksien jälkeen, ja niinpä laitoin kaulaan vielä yhden mun tän hetken lemppareista, hopeisen nuolenpään/kolmion/mikä ikinä tuo nyt onkaan. Koulun jälkeen oon ehtiny lisäksi lukea sähköoppia, josta meillä on huomenna koe. Sisko oli onneksi tehnyt koulussa tänään munkkeja ja se fysiikkakin tuntu niitä mussuttaessa pikkusen mukavammalta ;)

Hi again!

I just came by to throw some shots from today. My outfit was pretty much about the basics, blue jeans, converse shoes and a white shirt. A combo that always looks good! Lately I've been inspired by dainty jewellery after all the statement ones, so I also put on one of my favs at the moment, a silver triangle. After school I've managed to read some physics, because I have a test tomorrow. Luckily my sister had made some doghnuts at school today and even studying felt a little bit nicer while eating ;)


classy3

phone
 Miten se kännykkä aina näyttää niin houkuttelevalta kun pitäis lukea kokeeseen...
 Why does my phone always look so appealing when I'm supposed to study...

classy4

room

9 comments:

 1. Sulla on kyllä niin ihana tyyli! Jepjep, jotenkin se instagram houkuttelee enemmän kuin uskonnonkirjat. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) haha, toi instagram on kyllä mullekin se suurin pahe!

   Delete
 2. voi ei ku ihana ulkoasu!

  http://yksinalle-yhdelletytolle.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Tosi upea toi koru! <3 Mäkin tykkään tällä hetkellä tosi paljon tuollaisista siroista ja kevyistä koruista. :)

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
 4. Kiitos kun kävit jättämässä kommenttia :) Ihanan vaaleita ja laadukkaita kuvia. Sun blogi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, jatka samaan malliin! :))

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva ulkoasu ja kivanolonen blogi muutenki! :)

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground