Outfit 5/25/2014

5/25/2014

jumpsuit

Moi!
Bloginsa laiminlyönyt täällä ilmoittautuu...no, pistän postaamattomuuteni sen piikkiin, että mulla oli juuri tällä viikolla TET-jakso, työpäivät kesti viiteen saakka ja olin joka päivän jälkeen niin väsynyt etten jaksanut mitään muuta kuin tuijottaa Gleetä Netflixistä joka ilta. Kivaa oli mutta paljon rankempaa kuin mitä odotin! Olin siis TETissä Turussa, Cafe Art-nimisessä kahvilassa joka on ollut mun henkilökohtainen suosikki jo usean vuoden. Kahvila sijaitsee upealla paikalla joenrannassa, sieltä saa Turun parasta kahvia ja kaikkia ihania kakkuja ja piiraita. Voisin kehua paikkaa loputtomiin, joten jos olette joskus Turkuun päin tulossa tai jos te jo täälläpäin asuvat kaipaatte uutta kahvilaelämystä, suosittelen lämpimästi käväisemään!

Nyt viikonloppuna oon onneksi ehtinyt vähän hengähtää hyvän kirjan parissa ja aurinkoa ulkona ottaen. Tänään käväistiin koko perheen voimin kiertämässä muutamat kirpparit sekä syömässä Ikean lihapullat ja ranskikset (nam nam♥). Päädyttiin sitten vielä Myllyyn ostamaan uusia urheiluvaatteita ja urheilukamaa, kyllä nyt taas kelpaa lähteä lenkille! Joka tapauksessa tällaista asua oli päällä. Tämä on juurikin se uusi musta haalari josta mainitsin viime postauksessa! Täydellinen, vaikka itse sanonkin. Muutamissa kuvissa näkyvän neuleen kyllä jätin autoon, oli niin kuuma että tuolla haalarilla pärjäsi oikein hyvin. Ja tuo kaulakoru on vain muutamassa kuvassa sekin, sillä se on tän päivän saalista, alennuksesta yhdellä vaivasella eurolla. Musta se sopi asuun niin hyvin että oli pakko napata kotiin tultua vielä kuvat sen kanssa!


// Hi!
Sorry for my little break on posting anything here, I had a really busy week working in my favourite café instead of school (we had this "getting to know how to work" week for all ninth graders). It was really fun but exhausting, after each day I could only lay on my bed and watch Glee form Netflix, haha. 

Fortunately my weekend has been more relaxing, reading a good book and sunbathing in our back yard. Today my family went to a few flea markets (we do that pretty often on Sundays) and had lunch at Ikea. I don't know if you have Ikea where ever you guys live but their meatballs and french fries are sooooo good. Anyway, this post is more aboyt what I was wearing today! I had the black jumpsuit I mentioned in my last post. It's just perfect! The cardigan that I have on a couple of these pics had to stay in the car though, it was a really hot day despite the cloudy sky. And the necklace I'm wearing I bought today from H&M, it was only 1 €! I thought it goes so well with the outfit that I had to take a few more pics with it when we came home.

jumpsuit4

jumpsuit3

jumpsuit6
CJumpsuit Bik Bok / Cardigan from my lil sister / Wallet Bershka / Shoes Seppälä
jumpsuit5

jumpsuit2

jumpsuit7

Se lupaamani DIY-ohje on myöskin tulollaan, mutta tuli muutama mutka matkaan eikä se ollutkaan niin helppo ohje kuin alunperin ajattelin. Oon kyllä kuvannut jo puolet työvaiheista, ja lupaan käsi sydämellä tehdä sen loppuun heti kun kerkiän (ja valo on oikeanlainen). Hyvää kannattaa odottaa, eikö vaan ;)

//The DIY I promised is also on it's way here. I had some troubles with it and that's why it has taken longer than I expected, but I promise to make it ready as soon as I possibly can. Takes time to produce some quality work, right? ;)

3 comments:

  1. Ihana asu! Tässä taas näkee että yksinkertainen on kaunista :)

    ReplyDelete
  2. Aivan ihana toi haalari, mäkin haluun! :o :)

    Ja hei, sun blogi pääsi siihen mun blogin linkkaa blogisi- parhaimmistoon, joten käyppä kattomassa mitä susta sinne oon kirjottanu. ;) Lainasin sinne myös yhtä kuvaa sun blogista, mutta sano, jos et halua että se esiintyy nyt mun blogissa niin poistan sen sitten! :)

    Ps. Liityin myös sun lukijaksi koska tykkäsin niin paljon!

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground