Graduation

6/01/2014

Siinä se sit oli, peruskoulu. Miten yheksän vuotta meni niin nopeesti? Vastahan me tultiin yläasteelle? En osaa oikeen vieläkään käsittää et se on oikeasti loppu nyt enkä enää ens syksynä palaa Vaisaareen, en kävele aamulla kaapilleni enkä syö koulun ruokalassa, en käy niitten samojen opettajien tunneilla. Enkä oo enää 9E-luokalla!
Se on tullutkin jo moneen kertaan sanottua mutta mun tulee ihan hirveä ikävä meidän luokkaa. En tajunnut silloin kuin enkkuluokalle yli kolme vuotta sitten hain, et se oli yks parhaista päätöksistä mun elämässä. En oo ikinä, en kertaakaan katunut enkkuluokalle menoa, ja eniten siihen on vaikuttanut kaikki ne mahtavat ihmiset mun ympärillä. Meidän luokalla oli niin hyvä olla, siellä sai olla just sellanen kun oikeesti on eikä tarvinnut miettiä mitä susta ajatellaan. Oikeesti tuntui et oli tärkeä osa jotain porukkaa. Tuun aina muistamaan meidän yhteiset jutut ja biisit joita kuunneltiin, ja tuun kuuntelemaan niitä kyyneleet silmissä mutta hymyssä suin. Kuten yksi meistä äikän puheessaankin mainitsi: "Don't cry because it's over, smile because it happened♥"

//So it's over now, our nine years in comprehensive school. How did it go so fast? We just got to junior high? I still haven't managed to realize that it really ended. 
I've said it quite many time's already but I wanted to thank my whole class for the priveledge of spending day's at school with you and getting to be your friend. I will always remember these years and being a part of our amazing class. 9E, you're the best of the best♥

päättärit5

päättärit

Juhla meni mukavasti vaikka ulkona olikin aika tylsä ilma (ja on edelleen). Kun viimeisetkin halaukset oli halattu ja sain itseni vastahakoisesti hilattua pois koululta, lähdettiin perheen kanssa Turkuun syömään ja juhlistamaan mun koulun loppua, ja tietysti myös mun siskon hyvin suoritettua seiskaluokkaa. Paikaksi valkoitui Rico, jossa söin chevre-kana-salaatin ja jälkkäriksi päärynäjäätelöä suklaakastikkeella, pistaasipähkinöillä ja kermavaahdolla. Oli kyllä ihan taivaallisen hyvää! Jälkkäreitä odotellessa mun vanhemmat kertoivat, että ne oli suunnitelleet ostaa mulle iPadin lahjaksi hyvästä koulumenetyksestä. Oon säästänyt iPadiin jo jonkin aikaa itsekin, kun lukioon olen syksyllä suuntaamassa ja siellä tarvitsee sellaista. Olin kyllä silti aika yllättynyt, olin niin valmistautunut ostamaan sen itse! Kiitos kovasti, äiti ja isä♥

//It was kind of a boring weather yesterday, no sun or anything but at least it didn't rain. When the last hugs had been given, I finally managed to get myself out of school. My family headed to Turku to have lunch and celebrate the end of my comprehensive school and the end of my sister's seventh grade. I ate a chevre-chicken salad, and for dessert some pear ice cream with chocolate sauce, pistachios and whipped cream. Sooo good! While waiting for our desserts, my parents told me they wanted to congratulate me for my successful school years and that they would buy me an iPad. I have been saving for one for a while beacause I'm going to high school this fall and one will be needed there. I was surprised, thank you mom and dad♥

päättärit3

päättärit2

päättärit6
Tässä tämä mun uusi lelu nyt sitten on! Tulee kyllä kovaan käyttöön, kun voin matkoillakin hoitaa blogijuttuja yms. raahamatta läppäriä mukana.

Lopuksi onnea kaikille valmistuneille, oli se sitten yläasteelta, lukiosta tai mistä vaan! Nauttikaa hyvin ansaitusta kesälomasta!

//So here's my new toy! I'll surely use it a lot at school and it'll be very handy when travelling, so I can blog without having to carry my laptop with me.

Congratulations to all who graduated yesterday and enjoy your well earned summer!

10 comments:

 1. Tosi ihania kuvia, ja onnea peruskoulun päättämisestä! (: voi itsekkin haluaisin Ipadin, kun itse omistan pöytäkoneen, ja se on aika epäkäytännöllinen! :D p.s aivan ihana mekko

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :)

   Delete
 2. Ihana toi sun mekkos ! :-)

  http://aurorarebecca.blogspot.be/

  ReplyDelete
 3. ihanan kesäsiä kuvia ja oot tosi kaunis! :)
  tykkään kans tästä ulkoasusta tosi paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :)

   Delete
 4. Anonymous6/02/2014

  Kaunis ku kamiina pakkasella ;) ei vaa, hienoi kuvii ja aloin melkeen parkuu kun luin ton tekstin... Nyt jo kauhee ikävä.
  Pointti oli siis se, että tä oli erityisen kiva postaus muitten tosi kivojen joukossa :D ja ihana blogi kokonaisuudessaan!

  Vuuvu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha voi sua, niin kyl mullaki! :') kiitoksia kovasti, oot ihana♥

   Delete
 5. nätti mekko :) http://theworldinmycolours.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground