Stockholm part 3

6/29/2014

Viimeistä Tukholma-postausta viedään! Toivottavasti ette oo jo ihan kyllästyneet näihin kuviin... Voisin koittaa tähän Tukholma-vyöryn väliin johonkin kohtaan tehdä jonkunlaisen kuulumispostauksen, mutta karu totuus on, että mun elämässä ei oo oikeen mitään mielenkiintoista meneillään juuri nyt, eikä kuvia oo kauheasti tullut otettua. Ensi viikolla onneksi pääsen kaverini mökille pidennetyksi viikonlopuksi ja siellä tulee varmasti otettua kuvia kun molemmat kuvaamisesta tykätään.

Mutta nyt vielä hetkeksi reissutunnelmiin!

stock3.1

Vaikka kyseessä olikin kolmen päivän intensiivinen shoppailumatka, ehdittiin kuitenkin viettää yksi ilta vähän toisenlaisella viihteellä, nimittäin uimalla. Kuten mainitsin jo josaain postauksessa, kävin reilut kolme vuotta sitten Tukholmassa uintikisoissa, Eriksdalsbadetin uimahallissa. Halli on aivan järisyttävän kokoinen kahden kilpa-altaan ja vielä kylpyläpuolenkin kanssa. Mentiin siskon kanssa ensin hetkeksi "treenaamaan" (ruotsalaisten kilpauimareiden tuijottaessa vieressä) ja sen jälkeen siirryttiin kylpyläpuolelle. Viimeksi tosiaan ei hirveästi ehditty kisailulta siellä liukumäissä sun muualla käydä, joten nyt saatiin rauhassa viettää aikaa myös siellä. Suosikki taisi olla leveä ja loiva liukumäki, jossa saa mennä kaverin kanssa vierekkäin ja ottaa vaikka kisan, kumpi pääsee alas ekana (oli seuraavana päivänä muutama mustelma jaloissa tästä... :D) Mulla ei valitettavasti ole sieltä yhtään kuvia, sillä en pitänyt hyvänä ideana raahata kameraa uimahalliin.

stock3.2

stock3.3
Turistit Kungliga Slottetin portailla.

stock3.4
Tässä ei ole vielä edes kaikki ostokset...

stock3.5

stock3.7

stock3.6
Vikan päivän Espresso Houset ja se täydellinen porkkanamuffinssi.

stock3.8

stock3.9

stock3.11

stock3.10

Ja vikan päivän lounassalataatit Frescossa. Tän paikan olin pistänyt mieleen PS. I Love Fashion-blogista, ja kun nälkäsisinä osuttiin paikalle niin päätettiin syödä lounaat siinä. Mun salaatissa oli gillattua vuohenjuustoa ja parmankinkkua ja voi jestas se oli hyvää. Hauska juttu muuten, että kun oltiin lounasta syömässä, niin huomattiin että meidän viereisessä pöydässä istuu kuka muukaan kuin Ruotsin prinssi kaverinsa kanssa lounaalla! Eli aika tasokas paikka ilmeisesti kyseessä, haha.

stock3.12

Ja vielä muutama kuva Östermalmin Kauppahallista. Siellä oli niin ruokapaikkoja kuin perinteisiä myyntikojuja, joissa oli myynnissä erilaisia vihanneksia, lihoja, kakkuja, suklaata... Varsinkin nuo suklaat on tosi hyvä tuliaisidea! Me ei kyllä ostettu mitään, katseltiin vain.

stock3.13

stock3.14

Siihen päättyy nämä perinteiset matkapostaukset, taidankin tästä heti mennä valmistelemaan sitä ostospostausta. Tuli kyllä tosi hyviä löytöjä tehtyä ja osa on jo päässyt käyttöönkiin! Ensin ajattelin tehdä ostosesittelyn videolla, mutta kun mulla ei oo sitten minkäänlaisia videonkäsittelytaitoja, niin ajattelin, että säästetään ne videot myöhemmäksi, niin että osaan oikeasti tehdä teille jotain laadukasta katseltavaa.

PS. Iso kiitos kaikille, jotka on lähtenyt mun blogia seuramaan! On aina piristävää nähdä lukijakunnan kasvaneen vaikka vaan yhdellä lukijalla. Eli huomiseen, kivaa sunnuntaita jokaiselle! Ootte ihania♥

2 comments:

  1. Voi aivan ihana blogilöytö! :-) Kuvat ovat tosi upeita ja blogin ulkoasu miellyttää muutenkin silmää :-)

    ReplyDelete
  2. Wow, Stockholm looks very beautiful! It's always been on my travel list, definitely a must see beauty! Glad you loved it :-)

    NicoleAnnette
    www.fromnicoleannette.blogspot.com

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground