Black&White

7/21/2014

Mulla ei nyt inspiraatio oikein iske enkä keksi mitään hyvää tapaa aloittaa tää postaus. Niinpä meen suoraan asiaan, eli mihin muuhunkaan kuin eilisen asuun. Musta tuntuu, etten oo muita postauksia pitkään aikaan tehnytkään. Toisaalta alunperin aloitinkin tän blogin oikeastaan siksi, että saisin jakaa mun asukuvuvia jonnekin muuallekin kuin instagramiin yhden kuvan muodossa kerrallaan. Haluankin pitää tän blogin pääpainon näissä asukuvissa ynnä muissa muotijutuissa, ja vähemmän mun omassa elämässä, mutta jottei tää mene aivan tylsäksi niin totta kai aion aina välillä raottaa teille vähän jotain muutakin!

No nyt sitten asiaan. Eilen kaivoin pitkästä aikaa kaapista nämä Zaran shortsit jotka ostin joulun alla. Oon käyttänyt näitä vaan pari kertaa, enkä oikeen edes itse ymmärrä miksi, koska nää on musta edelleen aivan täydelliset. Kaiken lisäksi noi on mukavat päällä muttei näytä mitenkään ylisuurilta (ja mähän rakastan ylisuuria vaatteita, kuten neuleita).

b&w5

b&w4
T-paita H&M / Shortsit Zara / Kengät Oasis / Aurinkolasit H&M

b&w2

Voi jestas mikä ilme... Mitä enemmän rupesin analysoimaan näitä kuvia niin sitä kauheemmalta näytin (ah mikä juurikasvu) ja sitä tylsemmältä myös valkoinen tausta rupesi näyttämään, joten annan nyt itselleni armoa ja julkaisen nää kuvat silti :-D vitsit ootan sitä että pääsen Turkuun kouluun, saan ehkä enemmän vaihtelua näihin taustoihin (jos vaan löytyy vapaaehtoisia kuvaajia)!

b&w1

b&w3

Ja vielä yksi juttu, lähden nimittäin huomenaamulla partioleirille koko loppukuun ajaksi, eli musta ei kuulu kahdeksaan päivään täällä eikä missään muussakaan mediassa yhtään mitään! Älkää siis pelästykö hiljaisuutta, kuulette musta sitten taas kun oon palannut sivistyksen pariin!

4 comments:

 1. Blogisi löytyy nyt postauksestani, käy kurkkimassa!:3

  http://wellulife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! ♥ käyn ehdottomasti katsomassa!

   Delete
 2. Anonymous8/05/2014

  tekisit hiuksilles jotain.. näyttää että ne olis koko ajan rasvasetki ton juurikasvun takia..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävinkin tässä just pari päivää sit kampaajalla siistimässä sen, nyt säkin pääset piinastasi (;

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground