Dots

7/11/2014

Dots2

En tiedä mitä tapahtui. En oo ennen ollut pilkkujen ystävä, oon mieltänyt pilkkukuviot jotenkin lapsellisiksi tai vanhanaikaisiksi. Kävin pari päivää sitten Lindexissä kokeilemassa yhtiä toisia shortseja, jotka olin nähnyt jossain lehdessä, mutta harmikseni ne eivät näyttäneet mun päällä oikein miltään ja siavat jäädä kauppaan. Sitten törmäsin alennusrekkiin, jossa nämä yksilöt roikkuivat viimeisenä jäljellä olevana kappaleena. Katselin niitä hetken, ajattelin, että onpa kivat, mutta ne jäivät vielä joksikin aikaa siihen roikkumaan.

Kumminkin shortsipari jäi päähäni kummittelemaan ja palasin vielä uudelleen katsomaan niitä. Päätin, että "ainahan voi kokeilla" ja niinpä nämä sitten päätyivät sovituskopin kautta kassalle. Enkä oo katunut näiden ostoa! Hiostavalla säällä tiukat farkkushortsit on viimeinen asia mitä päälleen haluaa laittaa, joten oonkin käyttänyt löysiä shortseja ja hameita tässä jo pidemmän aikaa. Omistan jo mustat lähes samanlaiset (jotka on mulla itse asiassa juuri nyt päällä kun tätä kirjoitan :-D) joten tällainen hauskempi pilkkukuvio oli hyvä lisä kokoelmaan. Näitten jälkeen tosin mun shortsihimo on vaan kasvanut ja oon vilkuillut useammassakin kaupassa lisää eri kuosilla varustettuja yksilöitä... Saa nähdä jääkö nämä viimeiseksi pariksi!

Dots4
Toppi JC / Shortsit Lindex / Kengät Seppälä / Laukku kirpparilta / Sormus Glitter / Aurinkolasit H&M

Dots

Dots1

En tajua oliko Flickrissä joku vika vai mistä kiikasti, sillä jotkut kuvat latautui tänne tosi laaduttomina, enkä halunnut niitä sitten tähän postaukseen laittaa. Kuvia ei siksi ole kauhen montaa mutta näillä nyt mennään!

9 comments:

 1. Voi kun ihania pilkkuja <3 Tosi tyttömäisiä jotenki :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mun yks kaverikin huomautti! :-) ja kiitos!

   Delete
 2. Tosi kivoja kuvia ja noi shortsit on superihanat ! (:

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat pöksykät, ja muutenkin tykkään sun asusta :3 Sopii sulle älyttömän hyvin!

  http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. fabulous look<3
  Maybe want follow each other? if yes, just follow me and i follow you back :)
  http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! :-)

   Delete
 5. upeita asuja koko blogi täynnä :)!

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground