Naantali

7/03/2014

Vihdoin sitä aurinkoa! Sen kunniaksi kävin eilen kaverini kanssa pyöräreissulla Naantalissa. Oli ihanaa vaan kuljeksia aurinkoisia katuja pitkin ilman sen suurempaa päämäärää ja poiketa käymään muutamassa kaupassa jonka kohdalle osuttiin. Elämässä pitäis olla enemmän tällaisia hetkiä, kun ei oikeasti ole kiire mihinkään ja voi vaan hengittää syvään ja nauttia siitä. Harvoin tulee ihan vaan hengailtua kavereitten kanssa, lähinnä ollaan aina yhdessä koulussa tai sitten partiossa työjuttujen ja ryhmänvetämisten parissa. Täytyy vaan tehdä aikaa tällasille päiville sittenkin kun koulu ja lukio alkaa!

Lähden kohtapuoliin tässä sinne toisen kaverini mökille (oon ollut ihmeen sosiaalinen tällä viikolla :-D) joten muutaman päivän postaustaukoa tiedossa. Mua vähän harmittaa, etten ehtinyt tehdä sitä Tukholma-vinkkikoostetta ennen kun lähden, mutta näillä mennään. Saatte sen sijaan muutaman kuvan aurinkoisesta Naantalista!

Naantali
Mun aamu alkoi eilen tällä ihanalla aamupalalla omassa huoneessa selaillen samalla uusia lehtiä. Tähän vois vaikka tottua.

Naantali1

_MG_4338

Naantali4

Naantali3
Ei oikein saatu mitään kunnon asukuvia, kun unohdin mun "asukuvaobjektiivin" kotiin... Mutta uudet shortsit ja itse asiassa sandaalitkin pääsivät käyttöön!

Naantali5

Naantali6

Nauttikaa auringosta ja kesästä kun sitä vielä on jäljellä!♥ Palaillaan ensi viikolla uusien kuvien kanssa.

2 comments:

  1. Nam mikä aamupala! Ja vitsit noi shortsit on veikeet, hirmu söpöt♥

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground