Back To School

8/12/2014

Voi kamala, nytkö se koulu jo alkaa? Miten olis vielä kaks viikkoa... tai kaks kuukautta lomaa? Toisaalta, oon saanut tehdä paljon mahtavia juttuja ja kokenut ihania hetkiä tän kesän aikana. Oon rentoutunut, nauttinut auringosta, syönyt paljon hyvää ruokaa, nukkunut pitkiä yöunia ja siihen päälle vielä päiväunia, matkustanut Tukholmaan, päässyt kaverini mökille, urheillut paljon ulkona hyvillä ilmoilla ja vielä käynyt kesäleirillä.

Muistaako joku vielä sen lasipurnukan, josta joskus talvella postasin kuvan instagramiin? Sen, johon keräilen kaikkia pieniä ja suurempiakin ilon aiheita, joita saan vuoden aikana kokea? No, se purkki on jo nyt melkein täynnä. Ihanaa huomata, kuinka paljon kivoja asioita mulle on tapahtunut jo nyt tän vuoden aikana. En malta odottaa uuden vuoden aattoa, jolloin avaan sen purkin ja luen kaikki laput sen sisällä.

summer

summer2

Vaikka kesälomalta lähtö tuntuu aina haikealta, niin tällä kertaa, mun on pakko myöntää, se ei ehkä tunnu niin pahalta kuin yleensä. Pääsen aloittamaan koulun just siinä lukiossa johon halusin. Mulla on lukujärjestyksessä paljon mielenkiintoisia kursseja ja uusia aineita, kuten psykologia ja ranska. Pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen tapaan opiskella. Vaikka lukujärjestys on melkoisen täysi ja pitkiä päiviä on luvassa, odotan oikeastaan jo innolla ensimmäistä koulupäivää.

summer3

summer4

summer5

Teille kaikille, aloititte sitten uuden koulun tai palaatte siihen vanhaan ja tuttuun, koitetaan ajatella positiivisesti. Loma ehkä loppuu, mutta sitten voidaan taas jäädä odottamaan seuraavaa. Ja voidaan suhtautua avoimesti kaikkiin uusiin juttuihin, mitä kohdataan syksyn alkaessa. Ennen kuin huomataankaan, on jo taas toukokuu. Kyllä se seuraava loma tulee vaikkei niitä päiviä siihen laskisikaan. Sen sijaan voi keskittyä nauttimaan jokaisesta päivästä tässä välissä. Hyvää koulun alkua kaikille♥

4 comments:

 1. Summer is sadly coming to an end but it looks like you had a wonderful time! :) Check out my blog!

  http://snowwhitemeetsthrealworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah I really had! :-) I'll check out yours!

   Delete
 2. Mua harmittaa niin paljon, et loma loppuu, mut toisaalta tuleepahan rytmiä elämään! Toi purnukkajuttu kuulostaa kyllä tosi kivalta idealta, voisin alottaa itekin sellasen nyt lukuvuodelle 2014-2015! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Ja kannattaa kyl kokeilla, mäkin sain idean jostain netistä (we♥itistä?) ja ajattelin sit et olipa ihana idea, haluun itellenkin :-)

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground