Hipster

8/16/2014

Heippa! Ensimmäinen viikko lukiossa takanapäin, ja ainakin tällä hetkellä fiilikset on tosi hyvät. Kun tiistaina kävelin koulun portista sisään, en tuntenut juuri ketään koko koulussa, enkä ollut koskaan nähnytkään suurinta osaa ihmisistä siellä. Hassua kyllä, sitä tottuu tosi nopeasti siihen, ettei joku tuttu kaveri ole koko ajan siinä vieressä. Siinä samalla tutustuu uusiin ihmisiin, kun "joutuu" tunnilla menemään tuntematton viereen istumaan. Muistan jo joitakin ihmisiä mun tunneilta ihan nimeltä, eli aika hyvä alku sekin!

hipster2.5

Nämä kuvat otettiin Elinan kanssa jo keskiviikkona, mutta koska ensimmäinen viikko oli tosi kiireinen niin en löytänyt mistään välistä aikaa ladata kuvia koneelle ja saada aikaiseksi tätä postausta. Mutta mun bloggaus-inspiraatio on edelleen päällä ja tuntuu et saan joka päivä uuden idean lisää jotain vähän erilaisempaa postausta varten! Katotaan ehdinkö nyt viikonloppuna vaikka toteuttaa niistä jonkun, vai meneekö ensi viikon puolelle.

hipster3.5

hipster0.5

hipster4.5
Farkut H&M / T-paita JC / Kengät Adidas / Sormukset H&M ja Lindex

Tässä on nyt sitten ne H&M:n farkut, mitkä ostin ennen koulun alkua. Olivat lähinnä heräteostos (mitä en kyllä yleensä harrasta farkkujen kanssa) mutta rakastun näihin vaan koko ajan enemmän. Ne on täydellisen mukavat päällä, ihana malliset, tarpeeksi yksinkertaiset ja vielä kivan värisetkin. Mun mielestä koko asu oli tosi onnistunut, yksi omista lemppareistani pitkään aikaan!

hipster5.5

5 comments:

 1. voi miten ihana asu! :) noi farkut sopii sulle mielettömän hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ♥ mäkin tykkään!

   Delete
 2. mäkin oon nyt tästä ekasta lukioviikosta selvinny ja huhhuh täytyy kyllä sanoo että vaikka onki välillä vähän sekavaa ja outoa vielä niin on paljo kivempaa kun yläasteella! hyvä että säki oot viihtyny ja tuntuu että sulla on hyvä asenne tota kohtaan että ei oo just kokoajan niitä kavereita vieressä ja just tolla tekniikalla sitä tutustuuki helposti uusiin ihmisiin! :-)
  noi farkut on kyllä aivan ihanat ja toi asu on muutenki yksinkertaisuudessaan todella hieno!

  http://30-23.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ihana asu :3

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground