Florals

9/13/2014

urban5

Heippa! Instagramissa seuraavat saivatkin jo pientä esimakua torstaina ruokatunnilla napatuista kuvista. Mun piti tulla julkaisemaan tää postaus jo eilen, mutta koneeni päättikin olla avaamatta yhtäkään nettiselainta. Sain tämän onneksi lopulta toimimaan, mutta vasta myöhään illalla, joten postauksen teko jäi sitten täksi aamuksi.

urban1

Vaikka tää asia ei liity yhtään postauksen aiheeseen, niin haluan silti tulla jakamaan teidän kanssa yhden jutun viime viikonlopulta. Jotkut teistä saattakiin tietää mun pitkäaikaisimman ja rakkaimman harrastukseni, nimittäin partion. Partio on niin erottamaton osa mua, että en edes yritä peitellä sitä mitenkään. Oon partiolainen ja ylpeä siitä!

 En tiedä sanooko partiotaitokisat teistä kellekään mitään? Lyhyesti sanottuna ne vähän kuin on Nälkäpelin ja The Amazing Racen yhdistelmä, jossa kuljetaan meidän sarjassa neljän hengen joukkueissa tietty matka (yleensä noin 30-40 km yhteensä) noin 30 tunnin sisällä ja tehdään erilaisia tehtäviä, kuten rakennusta, suunnistusta ja ensiapua. Nukkua saa pari-kolme tuntia, mutta me ei näissä kisoissa nukuttu yhtään kylmyyden takia. Koska koko ajan ollaan ulkona ja kamoja kannetaan rinkassa selässä, kisat on tosi rankkoja niin fyysisesti kuin henkisesti. Kuitenkin, osallistuttiin taas viime viikonloppuna piirin kisoihin, jotka toimii samalla SM-kisojen karsintoina. Ollaan aina päästy karsinnoista läpi (kolmen parhaan joukkoon), joten meillä ei ollut huolta jatkoon pääsemisestä. Kun kuitenkin erittäin rankkojen kisojen jälkeen maaliin raahauduttuamme nähtiin tulostaululla meidän nimi ykkösenä, oli fiilikset ihan huikeat! Vaikka tulokset ei vielä siinä vaiheessa ollutkaan varmoja, hypittiin jo valmiiksi riemusta. Tulokset varmistui seuraavana päivänä meidän voitoksi.

Oikeastaan kisojen voitosta ei saa juuri mitään palkinnoksi. Mut tärkeintä onkin se tunne minkä ylipäänsä kisoista selviytymisestä saa. Ilman haavoja ja särkeviä paikkoja ei selviä maaliin, mut lopulta kaikki on sen arvoista! Nyt vaan kohti SM-kisoja, jotka on kolmen viikon kuluttua. Me voitettiinkin talvi-SM-kisat viime vuonna, joten olisi jo korkea aika ottaa toinen mestaruus!

Nauttikaa kuitenkin nyt näistä kuvista ja rentouttavaa viikonloppua♥

urban2

urban6

urban3

urban4

urban7

urban8

Kuvat Elsa Lindström
Paita Bik Bok / Housut Bik Bok / Takki Monki / Kengät Adidas

6 comments:

 1. Kauniit kuvat ja toi paita on kyllä tosi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mäkin tykkään ihan sikana! :-)

   Delete
 2. oi miten kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 3. Tsiisus meinasin purskauttaa kaakaot läppäril kun mun nimi oli tuolla niinku oisin joku professional :DD Hitsit ku sä oot nätti näissä kuvissa! Ja niin rentoutuneen näkönen O.o Jaja toi paita sopii sul tosi hyvin ja oot ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sä oot ihana!! ♥ Ja hei sähä oot iha professional, en mä sais mitään asuja julkaistuu ellet sä kuvais niitä mulle ;)

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground