Stockholm Snapshots

9/05/2014

stockholm8

Moi taas! Kulunut viikko on mennyt ihan liian nopeasti. Siihen varmaan vaikutti suurelta osin se, että vietin kaksi yötä ja yhden kokonaisen päivän Tukholmassa opintomatkalla! Koulustani lähti 25 kuviksen opiskelijaa ja pari opettajaa mukaan, ja ideana oli tietysti tutustua pariin taidemuseoon ja näyttelyyn. Lähdin mukaan vaikken tuntenut aluksi ketään, ja täytyy sanoa että mulla oli loppujen lopuksi todella hauskaa!

Museot, missä käytiin, oli valokuvausmuseo FOtografiska sekä varmaan aika monelle tuttu Moderna Museet. Saatiin pienet opastukset sekä aikaa valokuvata töitä ja luonnostella. Tietystikään koko päivää ei kierretty näyttelyissä, vaan saatiin ihan ruhtinaallisesti vapaa-aikaa kahvitteluun ja tietysti shoppailuun. Mäkin onnistuin tuhlaamaan varmaan 100 euroa neljän tunnin aikana...

Matkalla ei tullut kuvailtua kovin paljoa, lähinnä taideteoksia, mutta muutaman yleisen ehdin räpsäisemään. Tässä niitä, toivottavasti teillekin sinne ruutujen toiselle puolelle välittyy se ihana syksyisen Tukholman tunnelma!

stockhokm2

stockholm3

stockholm6

stockholm4

stockholm7

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground