The Hat

9/21/2014

hat collage

Hei taas! Miten aika voi mennä näin nopeesti? Kai se sitten vaan on uskottava että parin viikon päästä on jo lokakuu. Arkipäivät rullaa mulla nykyään aika samalla kaavalla, vapaa-aikaa ei juurikaan ole sillä aina on joko läksyjä tai jotain muuta hommaa. Eilen vierähti koko päivä töissä. Mulla alkaa koeviikko ensi viikolla, ja ensimmäisenä kokeena psykologia. Vähän jännittää, mutta koska tykkään psykasta tosi paljon ja oon lukenut kunnolla, niin uskon että se tulee menemään hyvin. Kemiasta en sitten oo niinkään varma, musta tuntuu etten oo tajunuut koko kurssista yhtään mitään ja läksytkin on jäänyt useamman kerran lukematta, hups...

No mutta, käväistiin taas torstaina ruokatunnilla kuvailemassa, lähinnä taas sitä mun ja ystäväni projetkia varten, mutta halusin tietysti ottaa muutaman kuvan tännekin julkaistavaksi. Oon ettinyt tuon tyyppistä hattua kaupoista kauan, mutta mistään ei oo vaan oikeen löytynyt mieleistä. Kun sitten yhtenä päivänä etsin jotain meidän komerosta kotoa, satuin löytämään tän hatun. Sen ympärillä oli joku ihme rusettinauha, mutta saksin sen pois ja tällainen on lopputulos! Mun mielestä näyttää tosi kivalta, mitä siellä tykätään?

hat7

hat2

hat3

hat4

Yksi hyvä asia ilmojen viilenemisessäkin on, nimittäin se, että saan taas käyttää näitä kenkiä. Kuvista ei välttämättä edes tajua, mutta niissä on sellainen siisti hologrammikuvio. Ostin nämä luokkaretkeltä Maltalta viime vuonna, ja pakko sanoa että en oo vielä törmännyt samanlaisiin! Ei nämä välttämättä oo kaikista mukavimmat jalassa, mutta ulkonäkö korvaa kyllä sen.

hat5

Kuvat Elsa Lindström

8 comments:

 1. taas ihan mielettömän upeita kuvia ja mahtava malli! :*

  ReplyDelete
 2. tosi hienoja kuvia! ja rakastuin noihin sun kengiis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookin ihanat? :-) kiitos paljon ♥

   Delete
 3. Tosi kiva asu ja nuo kengät on kyllä siistit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helmi ♥ mäkin tykkään! :-)

   Delete
 4. Tosi kiva asu ja tykkään iha superisti tästä sun blogin ulkoasusta! Tosi nätti :--))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) ♥ kauheeta miten myöhään taas vastaan, anteeksi siitä!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground