White Dress

10/31/2014


IMG_7206

Huhhuh, venyipä vähän pitkäksi tämä väli edelliseen postaukseen... Syynä lähinnä inspiraation puute. Bloggaajien aina odotetaan keksivän paljon kaikkea uutta koko ajan, ja pakko kyllä myöntää että välillä niitä ideoita oikein sataa enkä malta odottaa että pääsen toteuttamaan ideoita. Joskus sitten taas ulkona on harmaata ja kylmää ja haluan vaan kääriytyä luottoneuleeseen ja farkkuihin ja pitää samaa asua yllä koko viikon. Välillä on ihanaa vaan seurailla muiden blogeja eikä stressata siitä, mitä itse keksisin seuraavaksi. Kuviakaan ei tule paljon otettua kun valoisa aika päivästä on niin lyhyt.
Tämänkin postauksen kuvat on otettu noin viiden kymmenen minuutin aikavälillä, sillä jäädyin jo pelkästään pitäessäni takkia auki, puhumattakaan noista kuvista missä olen pelkällä neuleella! Oon kuitenkin tosi iloinen että saatiin nämä kuvat otettua ja pääsin tännekin välillä päivittämään jotain uutta.

IMG_7207

IMG_7204

IMG_7209

IMG_7212


Kuvat Elsa Lindström

Takki Kirpparilta
Neule H&M
Mekko Urban Outfitters
Kengät jostain kaupasta jonka nimeä en enää muista


Nyt lähden tekemään joitain keskeneräisiä koulujuttuja loppuun (Kyllä, perjantaina. Lukio on ihanaa.) Illalla on kuitenkin suunnitelmissa viettää kaveriporukalla pienimuotoisesti Halloweenia, lähinnä rennon yhdessä hengailun ja leffan merkeissä. Hauskaa Halloweenia kaikille!

6 comments:

 1. ihanaa halloweeniä sullekkin :) toi sun takkis on ihan sairaan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon, se oli kyllä ihan mieletön löytö! :-)

   Delete
 2. Anonymous11/02/2014

  missä lukiossa oot ja miten oot viihtynyt tähän mennessä? tykkään tosi paljon sun blogista, ihania kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon TSYKissä Turussa ja oon viihtynyt tosi hyvin! Lukio-opiskelu on ihanan vapaata yläkouluun verrattuna. Kiitoksia paljon! :-)

   Delete
 3. Ihana asu, varsinkin toi mekko! :)

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground