Furry

11/05/2014

Heippa taas! Mikä ihana tunne kun mulla on oikeesti julkaistavaa. Eikä tässäkään vielä kaikki vaan vuoroaan odottelee vielä viikonlopun kuvaussession tuotokset, jotka onkin vähän jotain erilaista kuin mitä täällä yleensä nähdään... Joten jos ootte jo ihan kyllästyneet pelkkiin asukuviin niin malttakaa vielä muutama päivä!
Tässä kuitenkin maanantain asu, jonka heitin päälle ihan vaan "ensimmäisenä käteen sattuvat vaatteet"-tyylillä. Lopputulos oli kuitenkin yllättävän kiva ja tunsin tän asun niin omakseni, että pyysin taas nöyrästi Elsaa ottamaan mulle parit kuvat (ressukka joutui sormet jäässä räpsimään näitä). Joistakin kuvistakin saattaa huomata, että oli todella tuulinen päivä ja varsinkin hiukset karkaili koko ajan mun naamalle. Lisäksi meillä oli aikaa vaan noin kymmenen minuuttia ennen kuin jouduttiin juoksemaan bussiin! Silti nää on ehkä mun lempparikuvat vähään aikaan, tykkään todella paljon tuosta taustasta ja se sopii hauskasti myös villatakin väriin.

IMG_7371

IMG_7367

IMG_7366

IMG_7369

Löysin jostain kynsilakkalaatikkoni pohjilta ikivanhan mattapäällyslakan ja päätin kokeilla, onko siinä enää yhtään tehoja jäljellä: ilmeisesti oli, ja vaikka mattalakka ei mun kokemuksen mukaan pysykään yhtä kauan kuin tavallinen niin sainpahan pariksi päiväksi taas vähän huolitellumman näköisen lookin.

IMG_7370

IMG_7372

Kuvat Elsa Lindström

Pörröneule Cubus
Toppi Topshop
Farkut Gina Tricot
Lenkkarit Adidas
Sormukset H&M

4 comments:

 1. Oi miten kivat kuvat! Turun taidemuseoko näissä on taustalla vai tulkitsenko aivan väärin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) ihan oikein tulkitsit!

   Delete
 2. sulla on vaan niin sairaan kivoja kuvia! Toistan varmaan tätä samaa lausetta joka postauksen kommenteissa, mutta tottahan se on ;D

  ReplyDelete
 3. Haha ei haittaa yhtään! Kehut kelpaa aina ;)

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground