Wednesday

11/27/2014


wednesday2

Moi! Tässä muutamat kuvat keskiviikolta. Koeviikko päättyi ja uusi jakso alkoi tänään. Ihanaa kun on enää kolme viikkoa joululomaan. Onko kukaan muu yhtä innoissaan joulun tulosta? Oon katsellut vloggaajien "DIY- christmas gift ideas"- videoita jo varmaan lokakuusta asti. En ikinä käsitä sitä, miten moni ihminen stressaa hirveästi joulun tulosta ja lahjojen ostosta. Itse kiertelen kauppoja päiväkaupalla ja mietin, mitä ostaisin kellekin. Mun mielestä lahjojen ostaminen muille on yks parhaista asioista joulussa! Eikä niiden tarvitse edes olla mitään kalliita juttuja, monesti nappiin osunut pikkujuttu voi olla vielä parempi. Ajattelin muuten tehdä aiheesta ihan erillisen postauksenkin, jossa antaisin joitain hyväksi havaittuja joululahjavinkkejä. Miltä kuulostaisi?

wednesday0.2

wednesday4.3

wednesday3


Kuvat Elsa Lindström

Takki Cubus
Huivi second-hand
Farkut H&M
Laukku H&M
Sormukset H&M
Kengät Din Sko8 comments:

 1. Ihana postaus ja asu taas kerran! Upeat nuo sormukset! Joululahjavinkit ovat aina tervetulleita, itse tosin klikkailin netistä kaikki lahjat samalla kerralla tulemaan. Säästympähän kaupassa poukkoilulta. Kysymys kuuluu, että miten olet säänyt nuo välilehdet/sivut niin, että ne näkyvät koko ajan? Entä sivupalkin ääriviivat? Kiitos jo etukäteen jos voit minua auttaa! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) meneehän se niinkin että ostaa kaiken samalla kertaa, eipä tule stressiä ainakaan!
   Noista yläpalkeista en valitettavasti osaa sanoa mitään, en ole nimittäin itse tehnyt tätä blogin ulkoasua... Varmaan joku koodipätkä siihen tarvitaan mutta mä en ymmärrä niistä oikein mitään :-D

   Delete
 2. tosi kiva asu taas kerran :) jotkut joululahjavinkit olis tosi kivoja opiskelijabudjetille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noora! Ihanaa kun käyt aina kommentoimassa! <3 ja nimenomaan ajattelin itsekin opiskelijana pitää lahjavinkitkin sopivassa hintaluokassa :-)

   Delete
 3. Voi ei miten ihania kuvia koko blogi pullollaan! Miten voi olla etten ole löytänyt blogiasi jo aikaisemmin?

  http://sadepaivana.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! Tervetuloa :-)

   Delete
 4. Ihania kuvia taas! Ja oih, Puolalanmaki! Rakkauskoulu, ikava on :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana <3 ja voin uskoa, haha!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground