9th of December

12/10/2014

IMG_7881

Oonpas ollut viime aikoina huono keksimään otsikoita. Jotenkin se otsikko on monesti vaikein osuus ja saatan miettiä sen vasta ihan lopuksi kun koko muu postaus on tehty. En tiedä, kuinka paljon muut edes kiinnittävät siihen huomiota. Itse ainakin luen seuraamieni blogien postaukset aina otsikosta huolimatta, joten toivottavasti kukaan ei sielläkään häiriinny otsikoiden mielikuvituksettomuudesta.

kakkone

Mitä mulle kuuluu? En tiedä miten on mahdollista vääntää joulukuustakin kiireinen, mutta oon onnistunut siinä varsin kiitettävästi. Mulla ei edes ole koulussa nyt mitään erityisen rankkaa jaksoa, mutta silti tuntuu että kädet on ihan täynnä töitä ja on vaikea löytää aikaa kaikelle mitä haluaisin tehdä, kuten kuvaamiselle. Vaikka rakastan joulun odotusta ja lahjojen hankkimista, niiden paketointia, pipareitten leipomista... ehkä se kiire sitten johtuu siitä, että koulupäiviä on niin vähän jäljellä ja haluan alitajuisesti vetää ne kunnolla loppuun asti. Mutta ihan oikeasti, enää kahdeksan päivää jäljellä? Mitä ihmettä? Silti ei kyllä loma tule yhtään liian aikaisin, oon todellakin sen tarpeessa! Voi että odotan sitä, että saa syödä rauhassa aamupalan ja maata loppupäivän sängyssä jos huvittaa.

collagecardi

Kuvissa muuten uusi neuletakki, jonka löysin ollessani kaupungilla jouluostoksilla. Miksi mulle käy aina niin että löydän kivoimmat jutut silloin kun etsin lahjoja muille tai silloin kun "menin vaan katselemaan". No, on kyllä sen verran hieno että pakkohan se oli mukaan napata, vai mitä tykkäätte? Toivottavasti saan siitä vielä parempia kuvia joku päivä, vaikka ihan asukuvien merkeissä.

IMG_7882

7 comments:

 1. Oii ihana postaus tää! Toi neuletakki on upee! Näyttää myös tosi lämpöseltä. Pitäsköhän laittaa toivelistaan tommone ;)

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos♥ On ihan superlämmin ja tosi laadukkaan oloinen hintaluokkaansa nähden! Suosittelen!

   Delete
 2. oii ihania kuvia taas♥ Mullakin on ollut melko kiireinen joulukuu, kokoajan pitäisi olla lukemassa kokeisiin tai tekemässä jotain muuta :D Noh, onneksi on jäljellä enää viikko koulua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ihanaa! :-) ja kiitos♥

   Delete
 3. Your blog is beautiful, and I'm just wondering which editing program you use for your pictures? :-) ❤︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Nadja! :-) I use Photoshop Elements!

   Delete
  2. Fantastic! Thank you ;-)
   - and merry-almost-christmas!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground