Hank Vegan Burger

5/19/2016


Hei ihanat! ♥ Jos ette vielä ole täysin kyllästyneitä kuulemaan Pariisista, mulla riittäisi materiaalia vielä pariin postaukseen ja lisäksi oon tällä hetkellä editoimassa myös videota clipeistä joita tuli paikan päällä otettua. Mutta, ensin yksi must-go ravintolavinkki! Kyseessä on siis Hank Vegan Burger niminen paikka ihan Pompidou-keskuksen lähellä ja kävelymatkan päässä Les Hallesien kauppakeskuksesta. Ravintola on ihanan intiimi ja sisustus tunnelmallinen ja vähän boheemi: paikka just mun makuun! Ja mikä tärkeintä, se ruoka! Mistä edes aloittaisin? Kukapa ei rakastaisi hyviä burgereita? Kukapa ei rakastaisi hyviä, isoja, tuoreilla täytteillä varustettuja burgereita? Kukapa ei rakastaisi hyviä, isoja, mehevillä täytteillä varustettuja täysin vegaanisia burgereita?

IMG_3353
IMG_3354
IMG_3356
Kuva otettu paikan toisesta kerroksesta, jossa suurin osa pöydistä sijaitsikin. Tosta vasemmalle oli ihanat rustiikkiset ikkunat, joista näki ulos kadulle♥

Kävin kyseisessä paikassa reissun aikana kaksi kertaa, mukanani myös lihansyöjäystäviä ja KAIKKI olivat vaikuttuneita. Söin itse molemmilla kerroilla eri hampurilaisen, mutta en nyt kuollaksenikaan muista tuon kuvassa näkyvän nimeä. Lisäksi otettiin tietysti ranskalaiset, jotka eivät olleet mitään jauhoisia tikkuja vaan oikeita, mausteisia perunalohkoja! ♥ Hintaan sisältyi vielä tietysti ketsupit, sinapit ja vegaaninen majoneesi, joihin ranskiksia (ja hampparia) sai dippailla. Hinta ei mun mielestä ollut kovin paha, muistaakseni 8€ isosta hampurilaisesta ja 3€ ranskalaisista. Tähän olisi saanut vielä eurolla halutessaan juoman päälle.

IMG_3355
IMG_3352

Siitä ainakin oon 100% varma, että tuonne menen jatkossakin Pariisissa käydessäni! Melkein houkuttaisi lähettää omistajille sähköpostia, että laajentakaa pliis Suomeenkin. Ja ai niin, yksi tärkeä info vielä: paikassa on ilmainen ja tosi hyvä wi-fi!

Hank Vegan Burger
55 Rue des Archives,
75003 Paris

//Hey lovelies! If you aren't yet bored stiff with Paris, I have a tip I wanted to share with you! I visited this ah-mazing fully vegan hamburger restaurant twice during my trip and will definitely go back next time I visit Paris. The interior was a bit bohemian (just the way I like it!) and the food was insane: even my meat-eating friends were convinced. I wish we had something like this were I live! Well, something to wait for until my next trip to Paris...

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground