PARIS 2016

5/04/2016

Ensimmäinen kuvatulva (ellei Instagramin puolelle ilmestynyttä lasketa) Pariisista! En muista mainitsinko jo, mutta olin siis reissussa kouluni kuvataide/ranskan ryhmien kanssa. Päivisin meillä oli aina monen tunnin ohjelma ja illat olivat suurimmaksi osaksi vapaita, jolloin saatiin kierrellä kaupunkia ihan oman mielemme mukaan. Reissu oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava, sillä meillä oli huippu porukka kasassa ja kaikki tuli hyvin toimeen keskenään. Muokatessani näitä kuvia mulle tuli aivan järkyttävä ikävä tuohon paikkaan! Kaikki ne rakennukset, ihmiset, aurinko, ihana ranskan kieli, kahvi, ruoka... Pariisissa vaan on sitä jotain. Jotain joka saa laittamaan kirkkaan punaista huulipunaa ja käyttämään mekkoja. Juomaan neljä tuplaespressoa päivässä. Pysähtymään välillä kadunkulmaan ihan vaan ihmettelemään sitä, miten joku paikka voikin olla niin kaunis.

Hirveästi en ajatellut reissun ohjelmasta tai muustakaan kirjoitella, vaan haluan ennemminkin tuoda sen ihanan fiiliksen kuvien kautta. Ne puhukoon puolestaan!

//Ok, time for a burst of Paris photos! If I didn't already mention it, I was in Paris with my school's art and French students (I am both) and had such an amazing trip with so many lovely people and unforgettable moments! While editing these photos I started missing the city even more... Paris simply has that something that makes you want to wear red lipstick and drink double espressos all day long. I fell head over heels in love with his city. I could easily see myself living there in the future. First things first though: I hope you enjoy these photos and that through them, you're able to feel a little bit of the atmosphere of Paris ♥

IMG_3377

IMG_3380

IMG_3381

Okei, vaikka sanoin että jätän puhumisen vähemmälle niin yhdestä asiasta mun on kyllä ihan pakko kertoa vähän tarkemmin, nimittäin meidän hotellista. Kyseessä oli siis De L'Esperance niminen pieni perhehotelli, joka sijaitse viidennessä kaupunginosassa Rue Pascal-kadulla. Sijainti oli mun mielestä tosi hyvä: lähikadut oli aivan täynnä erilaisia ruokapaikkoja, katukojuja ja pieniä supermarketteja ja lähin metropysäkkikin oli muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä. Huoneet olivat todella siistejä ja niistä pidettiin selvästi hyvää huolta. Ainoa miinus meidän huoneessa oli, että vaikka pistorasioita oli kolme, vain yksi niistä toimi :D turvauduttiin sitten marketista ostettuun jatkojohtoon, jotta saatiin puhelimia ja kameroita latailtua.

IMG_3378

IMG_3379

IMG_3375

Ehdottomasti parasta hotellissa oli kuitenkin paikan omistajat. Kaikki niin ystävällisiä ja hymyileväisiä ja kiltisti kuuntelivat (ja ilmeisesti jopa ymmärsivät!) mun ranska-sönkötystä :D Varsinkin aamupalan pöytiin tarjoileva madame oli sellainen päivänsäde että ei toista! Halaili meitä ja selitti kaikille innostuneesti ranskaksi kaikenlaista, vaikka suurin osa ei kieltä puhunutkaan.

Ja se aamupala... AH ♥ Mulla nousee oikeasti vesi kielelle kun vaan katson noita kuvia! Aamiaiseen kuului kahvi (mustana tai maidolla), tee tai kaakao, appelsiini- tai omenamehu, erilaisia sämpyöitä, croissant, hilloja, hunajaa, voita, Nutellaa sekä joku vaihtuva leivos. Lisäksi sai vielä valita kinkkua, juustoa, jogurttia tai hedelmäsalaattia. Itse söin siis kahvin ja mehun lisäksi aina hedelmäsalaattia, leipiä ja hilloa. Mulla oli myös mukana katukojusta napattua avokadoa leivän päälle, sillä olin jo etukäteen ottanut hotelliin yhteyttä kysyäkseni mullekin sopivasta aamupalasta. Pakko myöntää että etukäteen hiukan jännitti, selviäisinkö pelkällä leivällä kun oon kotona tottunut syömään ison aamupalan. Huolet osoittautuivat onneksi aiheettomiksi: olin joka aamu tuon setin jälkeen niin täynnä, että jaksoin helposti tallata katuja ja museoita kuusikin tuntia. Iltaisin sitä alkoi oikein odottamaan aamua, että pääsee taas syömään sitä ihanaa aamupalaa, haha!

// One thing that I absolutely have to mention in here was our hotel located south of the Seine, along Rue Pascal. It was a small family hotel that was absolutely adorable! The staff was the friendliest people you'll ever meet and the breakfast was insane! Even I as a vegan were full hours after eating! Miss this place so bad! Any volunteers to make me this breakfast every day?


IMG_3382

IMG_3376

IMG_3314

IMG_3308

IMG_3317

IMG_3313

IMG_3312

IMG_3310

IMG_3311

IMG_3316

IMG_3374

♥ Miia6 comments:

 1. Aah this is SO BEAUTIFUL

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Sonia ♥

   Delete
 2. Oi, ihania kuvia! Todellakin välittyy tunnelma näistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! ♥ kiitoooos!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground