Paris Part Two Video

6/26/2016Tässä toinen, lyhyempi fiilistelyvideo Pariisista, mikäli ette ole sitä vielä nähneet ♥ Toivottavasti tykkäätte! Muistakaa vaihtaa laatu paremmaksi, niin katselukokemus voi olla mieluisampi :)

// Paris video part two if you haven't seen it already! Hope you enjoy ♥ remember to switch for a better quality for a more enjoyable watching experience!

4 comments:

 1. Anonymous6/26/2016

  IHANA

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/03/2016

  Moikka! Olis kiva kuulla enemmänkin sun vinkkejä Pariisin ravintoloista yms. Itse menossa kuukauden päästä ja matkan suunnittelu jo vähän alkanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kiva, kun tulit kysymään! Mulla ei ihan hirveästi ole ravintolavinkkejä antaa, sillä kun olin matkassa koulun kanssa niin usein tuli vaan vedettyä marketeista ostettuja eväitä... :D mutta ellet vielä ole kuullut, niin tsekkaa ainakin Hank Vegan Burger- hampparipaikka. Mulla on siitä kokonainen postauskin Paris-tagin alla (tuolta sivupalkista löytyy). On ehdottomasti käymisen arvoinen vaikket olisikaan vegaani! Toinen aivan ihana paikka on Notre Damen lähistöllä sijaitseva vintage-kirjakauppa jonka yhteydessä on kahvila, josta saa hyvää aamupalaa/välipalaa/lounasta, ihanaa kahvia ja mehuja ♥ ja paikka on itsessään tosi viehättävä! :-) Pariisissa kivoja kahviloita ja bistroja on kyllä joka nurkassa! Nauti reissusta!♥ Oon vähän kade nyt kyllä ;)

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground