Barcelona on film

7/24/2016

Note to self: ensi kerralla kun jonotat paahtavassa helteessä tunnin näköalahissiin, tarkista, että kamerasi toimii, ennen kuin hyppäät hissin kyytiin. Muuten voi käydä niin, että häsläät koko kyydin ajan paniikissa kamerasi kanssa, etkä näe maisemista yhtikäs mitään saati saa yhtäkään kuvaa otettua.

Filmikameran irtisanoutumisen johdosta jouduin poistamaan sen sisällä olleen filmin ja näin ollen en saanut kaikkia kuvia käytettyä, ja vaikka mulla olisi ollut lisääkin filmiä mukana, ei se paljon hyödyttänyt kun vika oli itse kamerassa. Tämän postauksen kaikki kuvat on otettu sen yhden päivän aikana, joilloin kamera vielä toimi, siksi pienoinen yksipuolisuus. Onneksi kamera on kuitenkin taas kunnossa, ja pääsen kuvailemaan sillä pian lisää. Mun ei edes tarvinnut maksaa korjauksesta niin kuin olin pelännyt, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Mutta sitten itse aiheeseen eli kuviin! Vitsit, että rakastankin filmikuvia. Jotenkin se koko prosessi, kun mietit tarkkaan millaisen kuvan haluat, mietit säädöt, tarkistat vielä tarkennuksen että kaikki varmasti menee niin kuin haluat...Se fiilis on jotenkin niin erilainen kuin digijärkkärillä kuvatessa (puhumattakaan siitä jännityksestä kun odotat filmiä takaisin nähdäksesi, näkyykö niissä kuvissa edes mitään!) Mutta nyt, Barcelonafiilistä filmikuvina, olkaa hyvät ♥

(Vielä yksi juttu! Jos jotakuta ihmetyttää, miten olen saanut fyysiset filmikuvat siirrettyä tänne bittimaailmaan, niin otin alkuperäisistä kuvat digijärkkärilläni ja synkronoin ne sitten koneelleni. Eli teknisesti nämä ovat digikuvia filmikuvistani.)

//As some of you following me on Instagram may already know, my film camera happened to jam itself in the middle of a cable car tour in Barcelona. I was really upset I didn't get any photos of the gorgeous views (or saw any of them in real life as I was desperately trying to fix the camera the whole time) and as the fault was in the camera itself, couldn't take any more photos for the rest of the trip. Luckily I had the camera with me for one day and it worked just as it should and I was able to immortalize these beautiful scenes and moments. So, here we go, the city on film!

One more thing though! If anybody happens to wonder how I got digital versions of my film photos, I took these with my digital camera and then synchronized them into my laptop and eventually in here. So these are actually digital photos of the actual film photos. The feel is the same though!

IMG_6434

IMG_6445

IMG_6450

IMG_6433

IMG_6451

IMG_6449

IMG_6447

IMG_6444

IMG_6443

IMG_6442

IMG_6441

IMG_6440

IMG_6439

IMG_6438

IMG_6437

IMG_6436

IMG_6435

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground