DIY: Memory wall

7/30/2016

IMG_6663

Koskakohan oon viimeksi tehnyt blogiini do it yourself-postauksen? Vielä kun pidin muotipainotteista blogia muistan, kuinka juuri nämä postaukset olivat aina ylivoimaisesti suosituimpia. Vaikka mulla onkin oikeastaan koko ajan jotain pieniä projekteja kesken, saan harvoin aikaiseksi kuvata niitä. Nyt kuitenkin ajattelin, että jakaisin vinkin tästä sisustuselementistä, josta olen haaveillut...no, kauan!

IMG_6662

Jo ennen kuin ostin filmikamerani haaveilin siitä, että saisin seinälle kuvia tärkeistä hetkistä ja kivoista muistoista. Vaikka tietysti digikuvia printtaamalla voisin saada mitä tahanasa kuvia helposti esille, on mun mielestä jotenkin ihan eri asia laittaa esille analogisia kuvia, joita mulla ei ole missään muualla digimuodossa (yksi syy miksi rakastan filmikuvausta).

Tämä DIY on todella, siis aivan todella yksinkertainen. Ideahan ei ole mitenkään kovin omalaatuinen, mutta ajattelin, että joku saattaisi silti tykästyä ja innostua ehkä itsekin askartelemaan jotain samantyylistä. Ideaa voi valokuvien lisäksi soveltaa ihan mihin vaan, piirustuksiin, postikortteihin, muistilappuihin, miksei vaikka kuivattuihin kukkasiin...tai näihin kaikkiin yhdessä!

RNAW9985

Tarvitset: narua (ostin omani Turun Presento-nimisestä askertelukaupasta eurolla), pyykkipoikia sekä kuvia, jotka haluat ripustaa seinällesi. Lisäksi mahdollisesti nauloja/koukkuja, jos seinässäsi ei ole valmiiksi mitään, mihin kiinnittää kuvat.

Ja toteutus etenee suunnilleen näin: kiinnitä naru seinän koukkuihin/ruuveihin, valitse kuvat, joita haluat näytille laittaa, ja kiinnitä pyykkipojilla. Tsadaa, valmista tuli! Kuvia voi sitten aina aika-ajoin vaihdella omaan fiilikseen sopiviksi niin niihin ei tule kyllästyttyä. Ainakin itse olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, miltäs sinne näyttää?

IMG_6660

IMG_6661

// I've been dreaming of making my own photo wall forever. Like literally even before I bought my analog camera. I have no idea how I didn't get myself to execute this idea until now. It only took me around 10 minutes to put together and the steps are super duper easy! All you need to do is screw some hooks or nails if you don't already have those on your wall, then tie a piece of string between them, and then add the photos you want to display onto the wall with some pretty clothespins. Easy, isn't it? And you can of course modify the wall to your own desires, for example put some drawings, notes, postcareds, dried flowers...or all of these together! I have to say I'm super happy with the way mine turned out, and now I have a place to put my analogs where I can actually see them. How does it look to you?
5 comments:

 1. Tosi kivan näköinen, ihanan simppeli! Itsekin olen haaveillut joskus samanlaisesta, mutta tuntuu että se tarvitsisi tarpeeksi tilaa ympärilleen eikä nyt ole sopivaa paikkaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Se on kyllä totta että melkeen se tarvii puhdasta seinätilaa taakseen, että erottuu tarpeeksi. Joskus sitten :)

   Delete
 2. Ihana idea! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Ihana fiilis sun blogissa - good vibes :) !!

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground