Hiusjuttuja

7/18/2016

Mulla ei ole aina ollut hyvät suhteet hiuksiini. Joskus yläasteella melkein hartain toiveeni oli omistaa suorat hiukset, koska lähes kaikilla muillakin oli. Siihen aikaan suoristusrauta oli erittäin kova juttu ja kaikki suoristelivat hiuksiaan. Minä tietysti perässä, mutta vaikka kuinka yritin, en ikinä saanut luonnonkiharoitani pysymään suorina. Näin myöhemmin ihmetyttää, että olen edes käyttänyt aikaani moiseen harmitteluun. Mullahan on ihan sairaan kivat hiukset! Enää en vaihtaisi kiharoitani pois, ja oikein tykkään siitä, kun saan ne pysymään kunnolla kiharoina. Mistä päästäänkin tän postauksen aiheeseen.

Oon oikeasti todella laiska hiusteni suhteen. En yleensä tee niille mitään pesua lukuun ottamatta, jotein luonnollisesti peruaineiden täytyy tällöin toimia hyvin tehtävissään. Tässä postauksessa keskityn mulle uuteen tuttavuuteen, sarjaan, johon oon ollut enemmän kuin tyytyväinen!

Sain jonkin aikaa sitten testiin naapurimaasta kotoisin olevalta Maria Nila Stockholm-nimiseltä merkiltä yhden heidän hiustenhoitosarjansa. Merkin kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eli ne eivät sisällä eläinperäisiä aineita eikä niitä ole testattu eläimillä (♥). Merkillä on eri sarjoja erilaisille hiuksille, kaikki hyvin esiteltyinä heidän nettisivuillaan täällä. Itse valitsin kokeiluun "True Soft"-sarjan, sillä olin kuullut sen sisältämästä argan-öljystä niin paljon hyvää varsinkin mun kaltaisille, karheille ja kiharille hiuksille.

IMG_6283

Aloitetaan vaikka noista itse pakkauksista...siis voi että, miten kauniita! Näin kivan näköisiä pulloja pitää mielellään esillä. Toinen tärkeä asia, tuotteiden tuoksu: raikas, eikä yhtään liian teollinen. Ja tietysti se tärkein, eli toimivuus: pitävätkö tuotteet lupauksensa?

IMG_6279

Ahkerimmassa käytössä ovat luonnollisesti shampoo ja hoitoaine. Näitä olen käyttänyt ihan peruskaavalla: levitän shampoon märkiin hiuksiin, pesen pois, levitän hoitoaineen, annan sen vaikuttaa muutaman minuutiin, pesen hoitoaineen pois. Tykkään erityisesti siitä, miten kevyet ja raikkaat hiuksista jää, sekä tietysti siitä, että kuivuessaan ne tuovat tosi kivasti kiharani esille. Ja kiharat myös pysyvät pitkään pesun jälkeen!

IMG_6281

Yksi lempihiustuotteistani on jo vuosia ollut hoitava öljy. Tätä levitän usein vielä pesun jälkeisiin märkiin hiuksiin tuomaan kutreille pehmeyttä. Joskus käytän tätä myös pikaisena hätäapuna kuiviin latvoihin sivelemällä sitä suoraan kuiviin hiuksiin. Ja pakko sanoa, eivät ne kaikki argan-öljyn hehkuttajat ihan väärässä ole olleet: toimii kuin unelma!

IMG_6282

Tunnustus: olen maailman laiskin hiusnaamioiden käyttäjä, vaikka tiedän, että hiukseni voivat paremmin silloin kun vaivaudun sitä edes kerran viikossa laittamaan. Hiusnaamion laitan yleensä hiuksiin shampoopesun jälkeen ja annan vaikuttaa hiukan pidempään kuin hoitoaineen, ehkä noin 10 minuuttia.

IMG_6280

Toinen tunnustus: olen myös maailman laiskin hiusmuotoilutuotteiden (huh mikä sanahirviö) käyttäjä. Lainaan kuivashampoota yleensä siskoltani ja mikäli kaipaan hiuksille muotoilua, puristelen niihin vettä (kyllä, tämä auttaa mun hiuksille!). Olen kuitenkin kuullut suolapohjaisista muotoilutuotteista niin paljon hyvää, että päätin antaa tälle mahdollisuuden. Tätä tuotetta levitän hiuksiin pesun jälkeen, kun ne ovat jo hiukan kuivuneet, ja kyllä, hiukset pysyvät paremmin muotissa ja ovat helpommin muotoiltavat!

Mikäli tuotteet herättivät kiinnostusta, kannattaa ehdottomasti vierailla merkin nettisivuilla etsimässä juuri itselle sopiva hiustenhoitosarja. Kannustan myös ottamaan reippaasti yhteyttä heihin vaikka sähköpostilla, jos kysymyksiä jää, sillä asiakaspalvelu sähköpostinkin välityksellä on todella auttavaista ja mukavaa.

tuotteet saatu Maria Nilalta

// Today's blog post is all about hair. Mine is usually all frizzy and hard to control, which I have been able to improve with the right kind of products. These ones I got a while ago from Maria Nila Stockholm and I'm already hooked! The products of the series I'm using at the moment are based on argan oil, which makes my hair super soft and easier to style the way I want. The series is called "True Soft" and it contains a shampoo, a conditioner, a bottle of hair oil and a hair mask. I also got the "Salty Cream" styling mousse to try and see if I could manage to make my hair a little bit more...well, manageable (which actually wroked, I might add!. Maria Nila has many types of series for different hair types neatly presented on their website, so I really encourage you to take a look whether you're still searching for the perfect hair products for you. What's more, all of their products are cruelty free and vegan(♥). You can visit the website by clicking here

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground