4 x (vegan) beauty favourites

8/26/2016En ole mikään kosmetiikan himokäyttäjä. Itse asiassa oon usein täysin ulalla meikki- ja kosmetiikkamaailman uutuuksissa. Mua voisi kuvailla sellaiseksi jämähtäjäksi: Jos löydän hyvän tuotteen, käytän sitä vuosikaudet. Lähiaikoina oon taas vakiinnuttanut muutamia juttuja kosmetiikka-arsenaliiniini, joten tässä pienet esittelyt mun tän hetken lempparituotteista! Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti eläinkokeettomia eikä niissä myöskään ole mitään eläinperäisiä ainesosia.

// I'm not really a sucker for cosmetics or make-up. My strategy is finding products that I love and then sticking with them forever (or until they quit manufacturing the product). Finding good, vegan beauty products can be time consuming, so now you can save both your time and your nerves and read what I have to say about a few products!Ei oo mikään salaisuus, että rakastan kahvia...juotuna, hajuna, makuna, kasvonaamiossa, you name it! Tämä LUSH:in naamio sisältää kahvinpurujen lisäksi ainakin luomu-agavesiirappia, paahdettua kaakaouutetta ja bentoniittisavea. Käytän tätä noin kerran viikossa ihan kuorintaan ja syväpuhdistukseen. Jos et ole vielä tutustunut LUSH Cosmetics-merkkiin, niin nyt viimeistään kannattaa! Olen testannut merkiltä aika paljonkin eri tuotteita, ja rakastan sitä, kuinka luonnollisia ainesosia niissä käytetään. Iho tule pehmeäksi ja puhtaaksi ilman turhia kemikaaleja, yes please. Vegaanisuudesta kannattaa kysyä myyjiltä, sillä jorkut merkin tuotteet sisältävät esim. kananmunaa ja hunajaa.

// It's no secret that I love my coffee...as a drink or a face mask, everything goes! This face mask by LUSH cosmetics with super natural ingredients such as coffee ground, organic agave syrup and bentonite clay I use about once a week to deep cleanse my skin. I love LUSH so it's no wonder I fell in love with this particular product too! When shopping at LUSH as a vegan you're going to want to check with a sales person before buying a product though, because some contain non-vegan ingredients like eggs or honey.Päivittäisessä käytössä oleva Madaran yrttideodorantti on todellakin lunastanut kaikki lupauksensa! Pieni purkki on tosi riittoisa ja hoitaa hommansa.

// I use this herbal deodorant by Madara every day and it hasn't let me down once. A big recommendation!
Beauty Without Cruelty-merkin ripsari On juuri sitä, mitä etsin ikivanhan Lumenen ripsarini tilalle jonkin aikaa sitten. Itse valitsin luonnolliset ripset lupaavan "Natural Conditioning"-maskaran, mutta valittavana on myös vedenkestävää ja volyymia lisäävät versiot. Tykkään tästä ihan järjettömästi! Ei kirvele silmissä eikä kuivata (mitä monet ripsarit mulle tekee) ja harjaan tulee aina just sopiva määrä tuotetta, mikä takaa helpon levittämisen. Ostin omani Turun Vegekaupasta, niin ei tarvinnut erikseen pohtia ja kysellä, onko tuote nyt varmasti vegaaninen. Täys kymppi tälle!

// This has to be my all time favourite mascara! It's easy to apply due to the nice shape of the brush and it doesn't irritate or dry your eyes. I chose the one called "Natural Conditioning" because I want to keep my lashes natural-looking, but there is also a waterproof and a volume increasing one to choose from. I simply love this!Viimeisinä muttei vähäisimpänä Hurraw-raakahuulirasva. Siskoni oli hehkuttanut näitä jo kauan ennen kuin itse päädyin kokeilemaan, eikä kyllä turhaan! Skeptinen ei tarvitse tuota "raaka"-sanaa vastaan olla: tää pysyy huulilla kauan ja tekee niistä mukavan tuntuiset, minkä lisäksi se vielä tuoksuu ja maistuu hyvältä. Itse valitsin tämän suojakertoimellisen, ehkä kaikista neutraalimman makuisen rasvan, mutta saatavilla on myös esimerkiksi suklaan, lakritsin, kookoksen tai limen makuisia versioita. (kirjoitettuani tämän pätkän mun oli pakko kaivaa tää rasva mun laukusta ja lisätä sitä :D)

// Last but not least, the Hurraw raw lip balm. I absoltely love the way it feels on my lips and the fact that it actually stays there. I chose perhaps the most neautral of the flavours, but there are some pretty nice ones such as chocolate, lime, coconut or licorice too!

4 comments:

 1. Anonymous8/28/2016

  Ite oon metsästämässä herkälle iholle tarkoitettuja ei allergisoivia tuotteita, ja on myönnettävä ettei cruelty freena ja vegenä semmoisia helposti löydäkään (Lushkin on liian voimakas :().. Mut on kyllä laitettava noi muut tuotteet korvan taakse! Ihana aina lukea sun postauksiasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hitsit, harmi kuulla! Voin vaan kuvitella kuinka hankalaa on löytää sopivia tuotteita, kun musta tuntuu että munkin tarpeet on jo aika vaativia! Kiitos paljon ihanista sanoista <3

   Delete
 2. Noi Hurraw - huulirasvat tuoksuu kyllä taivaalliselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tekee!! Ja on oikeasti tosi laadukkaita :)

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground