Outfit photos gone wrong

8/28/2016

Kun tottuu katselemaan bloggaajien upeita asukuvia päivästä toiseen unohtaa helposti, että postaukseen ovat aika varmasti päätyneet kymmenien tai kenties satojen räpsyjen joukosta valitut ja tarkan itsekriittisyysseulan läpi käyneet kuvat. Harvoin nämä "huonot" kuvat itsellänikään päätyvät blogiin asti, vaikka lähes poikkeuksetta minä ja kuvaajani saadaan naureskella mun poseerauksille. Itse rakastan nähdä kaikenlaisia Behind the Scenes-juttuja, koska se tavallaan myös muistuttaa, ettei kukaan ole täydellinen eikä tarvitsekaan, ihmisiä me vaan kaikki kuitenkin ollaan.

Olisin niin halunnut kaivella tätä postausta varten kuvia myös vanhoista asukuvauksista, mutta koska ulkoinen kovalevyni, jossa kaikki kuvat ovat on tällä hetkellä mäsänä, niin tyydytään sitten näihin viimeaikaisiin. Pitää varmaan sitten tehdä tälle joku jatko-osa, että saadaan myös sitä vanhempaa matskua esille... ;)

//Browsing through fashion bloggers perfect outfit photos it's easy to start thinking how they always manage to look so good in every single one of their photos. The truth is, many times, that these photos are carefully chosen out of dozens or even hundreds of shots and perhaps edited quite harshly. With my awkward posing skills it's almost inevitable to end up with quite a few failed photos, but it's still rare that I post them anywhere for others to be seen. Personally I love to see all kinds of behind the scenes material because in a way, it reminds me that even these beautiful, talented people that I look up to are human and can't nail everything they do.

I would have loved to publish some older photos as well but as my hard disk is broken at the moment, we'll need to settle on these newer ones. Guess I'm going to have to make part two some time...;)

11 comments:

 1. Just ihana postaus! Mä oon itseasiassa kerännyt itelleni yhteen kuvakansioon koneelle omia epäonnistuneita asukuvia ja naureskelen välillä niille. :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihana idea! :D nää on kyllä parhautta varsinkin jälkeen päin katseltuna (tai kauheutta...)

   Delete
 2. Just ihana postaus! Mä oon itseasiassa kerännyt itelleni yhteen kuvakansioon koneelle omia epäonnistuneita asukuvia ja naureskelen välillä niille. :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/29/2016

  Haha, rakastan itekki just tälläsiä behind the scenes- juttuja! Ja juu ois kiva nähdä jatko-osa tästä :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/29/2016

  Your blog is soo pretty, and this post.. so relatable :D And yess part 2! You deserve much more followers youre so sweet, and always answering comments is a plus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaw, thank you so much! Your comment made me so happy <3 And there will definitely be part two, stay tuned... ;)

   Delete
 5. Haha, liian monesti tulee otettua 300 kuvaa täyttä pelleilyä ja muutama on sellaisia jotka ilmestyvät nettisivuille. Itse kun otan kuvia muista, otan harkitusti mutta kun ystävät ottavat kuvia musta, voi olla et 70% on epätarkkoja, 20% on vaan EI EI EI ja 0.004% on se mikä päättyy blogiin :D xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. VOI KYLLÄ! :'D samaistun täysin! Oon kyllä jo saanut muutaman kaverin "koulutettua" ottamaan mun maun mukaisia kuvia, kun laitan niille asetukset valmiiksi ja viimeistelen, rajailen ja muokkaan kuvat vielä itse, hehe.

   Delete
 6. haha, tosi hauska postaus :D <3

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground