Blueberry cardamom smoothie

9/27/2016Reseptipostauksen aika! En tiedä, mistä olen joskus saanut idean laittaa kardemummaa smoothieen, mutta se kuulkaas toimii loistavasti. Smoothie, joka maistuu samaan aikaan mustikalle, banaanille ja jäkkäripullalle? Yes, please!

Mustikka-kardemumma-smoothie

2 banaania
noin 1 dl (jäisiä) mustikoita
1 dl kasvimaitoa (käytin maustamatonta mantelimaitoa)
1/4 tl kardemummaa

Heitä ainekset blenderiin ja nauti! Suosittelen käyttämään joko mustikoita tai banaania pakastettuna, sillä niin saat smoothieen kivemman koostumuksen ja samalla se on kylmempää ja freesimpää. Ohje toimii myöskin smoothiebowlina, jolloin sekä banaanien että mustikoiden on oltava jäisiä sekä nestettä voi myöskin reilusti vähentää tai jättää kokonaan pois. Bowliin ehkä vielä lisäisin banaanien määrää, ettei annos jää liian pieneksi ;)// A smoothie that is healthy but tastes like a dessert? Yes, please!

Blueberry cardamom smoothie

2 bananas
about 1 dl (frozen) blueberries
1 dl plant milk (I used unsweetened almond milk)
1/4 tsp cardamom

Mix all ingredients in a blender and enjoy! I recommend using either the bananas or the blueberries frozen, so you get a nicer consistency. You can also make this a smoothie bowl by using only frozen ingredients and leaving the plant milk out. In that case I would also add more banana so that there's enough of it ;)

6 comments:

 1. Anonymous9/27/2016

  Olin justiinsa ulkomailla ystäväni luona ja ehdotti just kardemumman laittamista smoothiehen :D Nyt just ekoja kertoja uskallauduin kokeilemaan ja OBSESSED <3 Varsinkin mangosmoothieihin tuo niin ihanan maun :) Sulla on kyllä mahtava blogi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuu kuulostaa jännältä! Täytyypä itsekin kokeilla mangon kanssa tätä :D kiitos ihanasta kommentista <3

   Delete
 2. Sulla on aivan ihana blogi! Tykkään sun kuvista ja niiden harmoonisesta fiiliksestä, tosi kauniita! Muutenkin sisällöltään luot ihania juttuja :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit, kiitos tuhannesti <3 tosi kauniisti sanottu :-)

   Delete
 3. Anonymous9/28/2016

  Ihana resepti, lähtee heti kokeiluun ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, ihan mahtavaa! <3 toivottavasti maistuu!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground