Turku-vinkki: Gaggui Kaffela

9/11/2016Asia mitä kaipaan Turkuun, on lisää juuri tämän tyyppisiä kahviloita. Kaikki on Gaggui kahvilassa ihan on point niin kuin sanotaan. Pesunkestävänä esteetikkona haluan aina, että kahvilan ympäristö on inspiroiva ja (heh) kuvauksellinen, ja juuri tätä kyseinen paikka tarjoaa. Sisustus on omaperäinen ja hieman boheemi mutta kuitenkin moderni. Tuntuu ihan kuin olisi jossain ihanassa suurkaupungissa! Iso plussa puupöydistä ja kauniista astioista, joista saa loistavaa Instagram-matskua (tärkeää)!Kohdallaan on tietysti myös itse kahvi, joka onkin suurin syy miksi paikassa tykkään käydä. Se on ihanaa. Olen jo ennenkin hehkuttanut, että Gagguista saa varmasti Turun parhaan kauralaten! Vielä kun saisi enemmän vegaanista syötävää, kuten vaikka suolaisia leipiä tai croissantteja (!) niin kävisin kahvilassa varmaan oikeasti joka päivä. Gaggui Kaffela on luottopaikkani viettää hyppytunteja, sillä koska paikka ei tarjoile lounasta, on siellä yleensä varsinkin aamuisin rauhallista ja blogihommat tuntuvat sujuvan loistavasti ihanassa ympäristössä lattea siemaillen.Mene siis paikalle mieluiten aamupäivällä, tilaa kahvi, nautiskele siitä rauhassa ja inspiroidu ihanasta miljööstä. Etsi myös käsiisi kahvilan vieraskirja, joka on todella sympaattinen! Vieraskirjaan kuka tahansa saa kirjoitella tai piirtää terveisiä kahvilalle ja sieltä voi bongata pari allekirjoittaneenkin raapustusta.

Oletteko itse testanneet kyseistä paikkaa? Jos teillä on suositella mulle muita saman tyyppisiä paikkoja Turussa niin ehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

// A few photos from my favourite coffee shop in Turku, Gaggui Kaffela. As I've mentioned before, this place has the most delicious oatmilk lattes around here! And as you can see from the photos, the place itself is super cute and a bit bohemian, which I simply love. This is my go to place to spend my free hours between classes writing blog posts and sipping coffee. If you guys ever visit Turku, do not skip this place!

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground