Helsinki getaway

10/09/2016Mun täytyy tunnustaa että en hirveän montaa kertaa ole elämssäni Helsingissä käynyt. Pari viime vuoden aikana tällaiset pienet päivän tai parin reissut kaupunkiin ovat kuitenkin kasvaneet eksponentiaalisesti ja tänä vuonna oon käynyt Helsingissä jo varmaan kuusi kertaa, haha! Matkaa täältä Raisiosta on Helsinkiin vaan pari tuntia ja bussiliput huitelee siinä muutaman euron paikkeilla, joten tällaiselle ainaiselle matkakuumeiselle päiväreissut ovat loistavaa vieroitushoitoa. Mikään ei nollaa aivoja paremmin kuin uudet maisemat, vaikkakin sitten vaan päivän ajan! Eilen siis toteutettiin siskoni kanssa rento ruoka- ja shoppailureissu pääkaupungin maisemiin. Kuvia tuli otettua aika paljon ja saattekin vielä lähiaikoina parit kahvilasuositukset mikäli teidänkin tulee välillä Helsingin suunnalla liikuttua.

//A few snapshots from me and my sister's visit to the capital of Finland, Helsinki, yesterday. I love these kinds of day trips to different cities in your own country; they're cheap and easy but you still get the feeling of travelling, which I'm always deprived of (haha). Stay tuned for some coffee hop recommendations in the near future!
Ei, mulla ei ole pakkomiellettä nätteihin maisemiin parkkeerattuja pyöriä kohtaan...
//No, I don't have a weird obsession with bikes parked in pretty surroundings...2 comments:

 1. Musta tälläsii kuvii on tosi kivaa kattoo! Ja voi kääk miten ihana toi aamiais(?)kuva! ♥ Onks se sieltä KUUMA -nimisestä mestasta vai mistä?

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon ♥ jep, on just sieltä! Niin ihana paikka!

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground