Helsinki tip: KUUMA

10/10/2016Jos olisi olemassa maailman kuvaksellisin kahvila-palkinto, antaisin sen Helsingin Punavuoressa sijaitsevalle KUUMA-kahvilalle. Tällä kahvilalla todella on koko paketti kasassa: freesi ja kaunis ulkoasu, aivan ihana palvelu, herkullista ruokaa (vegaanivaihtoehtoja!!) ja järjettömän hyvää kahvia. Jos joskus perustan oman kahvilan, tulee se olemaan jotain just tällaista.

// And the most beautiful cafe ever award goes to... KUUMA in Helsinki! This cafe's got it all: delicious food, super friendly staff, beautiful decor, amazing coffee...what more could you want? If I ever end up having my own cafe it will most definitely be something like this. I fell in love with this cafe and will definitely go back next time I'm in Helsinki!
Ja sitten siihen ruokaan. KUUMA tarjoilee ihania aamiaissettejä joita saa myös lauantaisin, ja näin puolen päivän tienoilla nautittuna tämä kombo menee loistavasti brunssista. Ja tämä on just sellainen täydellinen brunssi: chia-smoothiebowleja, avokadoleipiä, tuorepuristettua mehua ja kahvia. Terveellistä ja aivan supermaukasta! Hintaa juuri tällä setillä oli 16,50 euroa, sillä kasvimaidosta piti maksaa 50 senttiä (ainut miinus minkä keksin koko kahvilasta, ja ehkä myös se ettei croissantteja saanut vegaanisena..). Omasta mielestäni hinta oli todella kohtuullinen laatuun nähden.

//The food...need I say more. Healthy but delicious and so pretty! (Always good for taking photos, haha).Pieni varoituksen sana lauantaiaamu-ajankohdasta: paikka oli tupaten täynnä! Jouduttiin jonkin aikaa odottelemaan pöytää ja ruokaa, mutta työntekijät olivat todella hymyileväisiä ja ystävällisiä koko ajan joten odottelu ei edes haitannut. Lisäksi sain sillä aikaa napsittua paljon kuvia, heh. Ylipäänsä minulle jäi KUUMAsta todella ihana vaikutelma, ei epäilystäkään ettenkö menisi uudestaan!

2 comments:

  1. Vaikuttaa ihanalta paikalta!! Tää täytyy käydä itsekin tsekkaamassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iso suositus täältä ainakin! Kannattaa käydä :-)

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground