Kolmen ainesosan marjaisa smoothiebowl

11/10/2016Yleensä kylmät aamut tarkoittavat mulle väistämättä puuroaamupalaa. Millä muulla sitä muka saisi itsensä edes niin lämpimäksi että tarkenisi ovesta ulos? Kuitenkan mun smoothiebowl-innostukselle ei loppua näy, pikemminkin se vaan vahvistuu. Uusin rakkauteni on raikas ja marjainen smoothie yhdistettynä pehmeään mantelivoihin - niiiin täydellistä.Mantelivoina mulla on viimeisimpänä ollut käytössä Foodinin ihana mantelitahna*, joka on aavistuksen makeampaa kuin monet muut mantelivoit mitä olen maistanut. Parasta tässä on juokseva rakenne: edes purkin pohjalle jäänyt tahna (jos pohjalle nyt ylipäänsä jää yhtään mitään, heh) ei jämähdä kivikovaksi köntäksi kuten maapähkinävoille usein käy.

Marjaisa smoothiebowl

2-3 pakastettua banaania
1 dl pakastevadelmia
1/2 dl pakastemustikoita

Päälle mantelitahnaa

Ainekset vaan sekaisin, päälle keko mieleisiä täytteitä ja nauttimaan! ♥ Mutta luvatkaa mulle että ainakin kokeiletta mantelivoita tämän ohjeen kanssa. Tiedätte sitten ketä syyttää kun jäätte siihen koukkuun.

*Tuote saatu Foodinilta//Even though it's getting colder and colder here in Finland my smoothie bowl addiction doesn't seem to be fading. It has actually only increased recently as I came up with the most delicious combo of all time: a fresh berry smoothie bowl with almon butter on top. Just YES.

Berry smoothiebowl

2-3 frozen bananas
1/2 cup frozen raspberries
1/4 cup frozen blueberries

Almond butter on top

Mix all the ingredients, top with almond butter and all of your own favourite toppings and enjoy! ♥


No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground