Ravintolavinkki Turkuun: Kuori

12/15/2016



Olin superinnoissani kun joskus aikoja sitten kuulin, että Turkuun oli avautumassa uusi kasvisravintola. Jes, Turku kaipaa lisää just tällaisia paikkoja! Hävettävän kauanhan tässä ehti vierähtää ennen kuin ehdin itse paikalle testaamaan paikan, mutta oli se kyllä kaiken odotuksen arvoista.



Käytiin tänään ihanan Mian kanssa tänään Kuoren lounaalla. Valikoimista löytyy keittoa, salaattia sekä falafelbaari, johon me molemmat päädyttiin. Kympin annokseen kuuluu neljä falafelpullaa, flatbread-leipä tai riisi sekä paljon erilaisia tahnoja, kastikkeita ja muuta herkkua, joilla maustaa omaa annosta. Siis mitä värjeä! Ja oli just yhtä herkkua kuin miltä näyttääkin. Jälkkäriksi saa samaan hintaan vielä kahvia tai teetä (ja kauramaitoa<3).

Ihanan ruoan ja hymyilevän palvelun lisäksi paikka on sisustettu supertunnelmalliseksi. Viherkasveja ja ihania valoja on joka puolella. Pointsit vielä tyylikkäästä vessastakin! Kuoressa on tarjolla lounasajan ulkopuolella myös illallista, joten pakkohan sekin on jossain välissä päästä testaamaan. Ihan super paikka, suosittelen käyntiä joka ikiselle ruokavaliosta riippumatta, mikäli Turun seudulla tulee pyörittyä!











//Today I finally visited the new vegetarian restaurant in Turku! There's been a lot of fuss going on about this restaurant so I was super excited to try it out. So we set up a luch date with my friend Mia and enjoyed a delicious falafel flatbread meal. I also loved the way the place was decorated: just take a look at these pics! Plants and pretty lights everywhere, it almost felt like I was in a big city somewhere in Europe. Big recommendation to this place if you ever come around!

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground