I heart me

1/31/2017Tykkään mun paksuista kiharoista, vaikka välillä niiden laittaminen on ihan mahdotonta. Tykkään mun kirkkaan sinisistä silmistä, vaikka joskus toivon, että ne olisi isommat. Tykkään mun leveistä hartioista, vaikka mun olematon lantio näyttääkin entistä olemattomammalta.Tykkään itsessäni siitä, että aistin helposti ihmisten tunnetiloja, ja pystyn asettumaan toisen asemaan. Tykkään siitä, että osaan olla kärsivällinen. Tykkään siitä, että mulla on rohkeutta olla oma itseni ja tehdä töitä sen eteen, mitä haluan elämässä.Me ihmiset ollaan joskus hirveen vaativia itsellemme. Täytyy syödä terveellisesti ja salilla jotta pysyy kunnossa, täytyy meikata ja seurata trendejä ja pitää sitä kai nukkuakin ettei saa silmäpusseja. Voi järkytys, miltä mun hiukset näyttää tänään eikä mikään vaate sovi. Olisinpa nätimpi, ahkerampi, fiksumpi, kohteliaampi, ymmärtäväisempi, rohkeampi. Mutta voi, mehän ollaan jo vaikka mitä. Mitä jos aina välillä, edes joskus, annettaisiin itsemme olla vaan itsejämme, eikä aina pyrittäisi johonkin parempaan. Koska vitsit, miten ihmeellisiä ja ihania ja upeita me ollaan.

Mistä sä tykkäät itsessäsi?

PS. Mun kirjoittaman 14 päivän Self Love haasteen voi käydä lukaisemassa täältä//I love my thick curls, even though on some days they're simply impossible to shape into any kind of normal looking style. I love my bright blue eyes, even though sometimes I wish they were bigger. I love my wide shoulders, even though they make my nonexistent hips look even more nonexistent.

I love my ability to easily sense people's emotions and relate to them. I love that I am patient. I love that I have the courage to be myself and work hard on the things I want in life.

We humans can be some hard on ourselves. We need to eat healthily and exercise to stay fit, wear make-up to look pretty, follow trend to be cool and sleep so we don't get those hideous eye bags nobody likes. We go "Oh God what my hair looks like today" and "Oh God, nothing fits me today." We wish we were prettier, smarter, more compassionate, more polite, more hard working. But we already are so much. We are awesome and lovely and incredible all in our own ways.

What do you love about yourself?

PS. A "14 Days of Self Love" challenge created by me is now up on the Barefoot babes blog! You can check it out here

4 comments:

 1. Ihania kuvia susta*_*!
  Kävin myös lukemassa tuon 14 days of self love-challengen, ja ei voi muuta sanoa kuin wow! Todella hyvä! Sulla on todella kiva tyyli kirjoittaa, niin tuossa challenge postauksessa kuin tässäkin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii miten ihanasti sanottu! Mulle merkkaa niin paljon saada tällaista palautetta :-) ihana sinä! Kiitos!! <3

   Delete
 2. Anonymous2/01/2017

  Ihana postaus! Tuli muuten mieleen et mitä kirjotat yo-kokeissa nyt keväällä? Meinaatko lukea tai ootko lukenut niihin jo paljon? :)

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground