Healthinki | New favourite spot in Helsinki

2/26/2017Päivän mittaiset Helsinki-getawayt siskosten kesken on jo muodostuneet melkein perinteeksi mun ja siskoni välillä. Yhdessä päivässä ehtii jo kivasti käydä läpi kaupat, joita Turun suunnalta ei löydy, syödä kivoissa vegepaikoissa ja ylipäänsä nauttia maisemanvaihdoksesta. Tällä kertaa lounas/brunssipaikaksi valikoitui ihanien näköisten ruokien perusteella Healthinki-niminen pieni kahvila.

Smoothiebowl + avokadoleipä + kahvi-setillä oli hintaa 18 euroa, mikä oli ehkä vähän hintavan puolesta, mutta kerrankos sitä landetyttö herkuttelee kun Helsinkiin pääsee. Ja kaikki oli kyllä niin älyttömän hyvää ja laadukasta, että siitä mielellään maksaakin! Kaiken lisäksi vielä palvelukin oli superystävällistä. Tänne tulen varmasti seuraavilla reissuilla palaamaan!

//A little tip for anyone looking for a healthy breakfast or lunch spot in Helsinki: a small healthy cafe named Healthinki. 18 euros for a smoothie bowl, avocado toast and coffee is a bit on the expensive side, but the quality makes it worth every penny. The staff is super friendly an the atmosphere relaxed, so you leave feeling full and energized. This place may just have become my new favourite!

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground