RED

4/18/2017
Nyt on maailmankirjat jollain tavalla sekaisin. Miia pukeutuu väriin. Mä en ole omistanut mitään näin värikästä sitten...ala-asteen?

Viime aikoina kuitenkin blogeissa, lehdissä ja kaupoissa on alkanut vilahdella kirkkaan punaista, ja samalla muhun iski armoton hinku hankkia joku vaatekappale itsellenikin. Aloitin varovasti ostamalla kirpparilta punaisen huivin, kunnes pari päivää sitten se sai kaverikseen tämän myöskin kirpparilta bongaamani neuleen. Oon aina ollut siinä uskossa, että punainen nyt ei vaan yksinkertaisesti sovi mulle (saattaa johtua myös siitä, että viisi vuotta sitten mulla oli punaiset hiukset) mutta hitsit, täähän on ihan superkiva väri! Punainen väripilkku on superhelppo yhdistää niin farkkuun, valkoiseen, mustaan kuin beigeenkin, puhumattakaan siitä että punaisessa värissä nyt vaan on jonkinlaista siistiä asennetta.

Punainen neule sai siis ällä kertaa kaverikseen farkkuhameen ja myöskin kirpparilta bongatut (kuten ilmeisesti puolet mun vaatekaapista nykyään) herrainkengät. Täytyy sanoa, että tykkään!//What in the world is this....Miia's wearing colour??

I probably haven't had a piece of clothing this colourful since elementary school. Lately though, seeing the colour bright red popping up in blogs, magazines, stores,  knew I just had to get something red for myself. Yesterday I bumped into this gorgeous sweater while browsing through a thrift store and it was love at first sight. How come I always thought red is not my colour? Ok, I know, five years ago I died my hair red. But isn't it such a gorgeous colour? It truly has a kind of sassiness to it, don't you think?

This time I paired my sweater with a denim skirt and a new pair of shoes, also second hand (as half of my closet seems to be nowadays). What do you guys think?
2 comments:

  1. Aaah Miia, this outfit is sosososo beautiful! You really look like a parisian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sooo much Sonia! The best kind of compliment there is ;) much love xx

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground