My everyday #GIRLBOSS routine

5/25/2017


Mulle #gilrboss merkitsee sanana sellaista tyyppiä, joka ei pelkää tarttua haasteisiin ja joka uskaltaa unelmoida. Hän on itsevarma, muttei ylimielinen. Hän tekee lujasti töitä päästäkseen tavoitteisinsa. Hän uskaltaa tehdä ja olla juuri sellainen kuin on välittämättä muiden mielipiteistä.

Tää postaus on omistettu pienille arkisille valinnoille ja rutiineille, jotka tekee musta itsestäni tehokkaan ja itsevarman. Koska jokainen meistä voi olla oman elämänsä #girlboss (tai miksei myöskin #guyboss?).Syö terveellinen aamupala


Oon niitä ihmisiä, jotka ei saa mitään aikaan ennen kuin on saanut aamulla ainakin jotain syötävää. Tykkään itse syödä esimerkiksi smoothieita, kaurapannareita, puuroa tai muuta tuoretta, täyttävää ja terveellistä. Terveellisestä aamupalasta tulee heti energisöitynyt olo ja hommiin tekee mieli tarttua heti aamusta löhöilyn sijaan.


Raivaa aikaa urheilulle

Se voi olla 15 minuutin HIIT tai joogasessio, kunhan saat kroppaan liikettä. Liikkuminen edesauttaa hyvän olon ja energisyyden lisäksi esimerkiksi luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Jos jokin työ tökkii, jätän sen hetkeksi ja käyn lenkillä: kotiin palatessa ongelma on lähes aina ratkennut tai olen keksinyt siihen uusia lähestymistapoja.


Muista levätä

Todellinen #boss tietää olevansa sen arvoinen. Kaikkien meidän täytyy joskus maata sängyllä saamatta yhtikäs mitään aikaiseksi.


Pukeudu kuin unelmiesi minä


"Dress not for the job you have, but for the job you want", kuten sanotaan. Elämä on liian lyhyt sen pohtimiseen, mitä muut susta ajattelevat, joten vetäise päälle just sellaiset kuteet kuin huvittaa. Ne voi yhtä hyvin olla farkut ja t-paita kuin villi printtiasu, täkeintä on, että just sulla on niissä hyvä olo.


Kirjoita tavoitteesi paperille


Listaa päiväkirjaasi unelmia ja tavoitteita ihan niistä pienimmistä niihin kaikista suurimpiin ja hulluimpiin. Kun tavoitteet ovat selkeästi paperilla, tulet todennäköisemmin kulkemaan niitä kohti myös alitajuntaisesti.Kirjoita päiväkirjaa

Mä yritän kirjoittaa vähintään joka toinen ilta. Yksi superhyvä harjoitus on listata aina illalla ylös asioita, joista oli tänään kiitollinen. Kaikki pienimmätkin jutut lasketaan, kuten auringonpaiste tai hymy tuntemattomalta bussissa!


Tartu hommiin HETI


Käsi ylös joka aina vastaa heti sähköposteihin tai Whatsapp-viesteihin heti? Jep, sitähän mäkin. Raivaa rohkeasti kalenterista tilaa tekemättömien asioiden hoitamiselle, ja sitten vain alat kahlata listaa läpi asia kerrallaan. Itse oon ottanut tavaksi vastailla sähköposteihin, kommentteihin ja muihin viesteihin aamupalaa syödessäni: kun hommasta on tullut rutiini, tulee siihen oikeasti myös tartuttua.


Inspiroidu muista

Kuka on saavuttanut jotain, mistä sä itse haaveilet? Lue kirjoja tai blogeja tai lähesty rohkeasti ihmistä, jota ihailet. Toisilta voi saada korvaamattomia ideoita siitä, mitä kautta he ovat päätyneet toteuttamaan unelmiaan. Ennen kaikkea se vahvistaa tunnetta siitä, että "jos toi on pystynyt, niin kyllä mäkin pystyn!".


Pysy nöyränä

Hyväksy se, ettet koskaan voi olla täydellinen. Kysy rohkeasti neuvoa jos et osaa. Kokeile ja epäonnistu niin kauan, että lopulta pääset tavoitteeseesi. Todellinen #boss ei koskaan luovuta!

//To me, a #girlboss is someone that isn't afraid of challenges and big dreams. She is confident but not arrogant. She doesn't sit on her ass but works to get what she wants. She does what she wants regardless what anyone thinks of her.

So how to become one (because let's face it, we all want to)? Here is my daily routine to amp up both your efficiency and your confidence!


A healthy breakfastThis is a definite must for me! Having a healthy breakfast like a smoothie or oatmeal makes me feel energized and ready to get into work.


Make time for exercise


Even for just a short workout or some yoga. Getting outside and moving your body will not only make you feel good, but also give a boost to your creativity. You might just come up with a new solution to a problem after your run!


Rest

A true boss knows she's worth it. Sometimes we all need to lie around the house getting absolutely nothing done.


Wear clothes that make you feel awesome


Because life is too short not to. Wear whatever makes you feel confident! Let people stare, at least your outfit was worth their while.Write down your goals


I do this all the time. Writing down both the smallest and the craziest dreams really clarifies what is it that you want in your life and helps you go towards those goals, even unconsciously.


Keep a diary


I try to write at least every second evening before going to bed. I especially love to write down things that I'm grateful for that day. Even the smallest things, like sunny weather or a smile from a stranger count!Reply to those emails NOW


I'm a master in the art of procrastinating things like emails and phone calls. I want to change that though, so I have started a habit of going through all my emails and replying to them every morning while having my breakfast. That way I won't leave them sitting in my inbox for so long that I eventually forget about them.


Get inspired by others


Who has achieved the goal you want to achieve too? Read books or blogs or contact that person that has what you want too. Not only can you get valuable information on how to get where you want to go, but it can also give a great boost to your confidence: if they can do it, so can you!


Stay humble


Accept the fact that you can never be perfect. Ask for advice and help. Try and fail until you get it right. A true #boss never gives up!

2 comments:

  1. Olipas ihanan tsemppaava postaus :) Tuli heti sellainen motivoitunut fiilis <3

    ReplyDelete
  2. Ihana kuulla! Kiitos Saija ❤

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground